Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №1
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №2
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №3
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №4
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №5
Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X - Прев'ю фото №6

Бездротовий маршрутизатор Asus RT-AX89X

  • 18 719 кешбек 281,50
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість антен
  • Кількість портів SFP/SFP+
  • 1
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Новий стандарт Wi-Fi для вашого будинку У міру збільшення числа під'єднуваних до інтернету пристроїв можливостей нинішнього стандарту Wi-Fi починає бракувати.

Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи і покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання під'єднуваних до неї пристроїв.

Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач. Безпрецедентна швидкість RT-AX89X — це дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з антенною конфігурацією 8х8.

Використовуючи квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передавання даних через мережу Wi-Fi на рівні 5952 Мбіт/с: 1148 Мбіт/с у діапазоні 2.4 ГГц і 4804 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц.

Отже, ця модель у 2.8 раза швидша, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з антенною конфігурацією 4x4. Велика кількість мережевих портів Вісім портів Gigabit Ethernet роблять модель RT-AX89X ідеальним вибором для тих користувачів, які мають кілька пристроїв із дротовим під'єднанням: комп'ютери, мережеві накопичувачі й под. Високошвидкісне дротове під'єднання RT-AX89X обладнаний двома портами 10 Gigabit Ethernet (один — Base-T, другий — SFP+), у такий спосіб він підтримує під'єднання на швидкості до 10 Гбіт/с як через оптоволоконний, так і через мідний кабель.

Це дає змогу використовувати максимально швидкі канали під'єднання до ISP, а також реалізувати високошвидкісне під'єднання ПК до NAS у власній локальній мережі стандарту 10G. Для домашніх мереж із високим завантаженням Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax забезпечує збільшену пропускну здатність і ефективніше її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням.

В межах попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише почергово.

На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi, передбачає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дає змогу об'єднувати та передавати одночасно сигнали від безлічі клієнтських пристроїв, знижуючи в такий спосіб латентність під час обміну даними через мережу Wi-Fi. Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж RT-AX89X містить систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на базі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх під'єднаних до нього цифрових пристроїв.

За допомогою функції батьківського контролю можна вказати розклад доступу в інтернет.

Також є можливість повністю заблокувати небажані вебсайти та мобільні застосунки. Стабільне бездротове під'єднання Прокладати кабель у дальній куток будинку буває не дуже зручно, тому доводиться користуватися бездротовим з'єднанням.

Антени спеціальної конструкції в RT-AX89X забезпечують стабільне високошвидкісне під'єднання через мережу Wi-Fi, яке дасть змогу з комфортом грати в ігри або займатися серйозною роботою. Потужний чотириядерний процесор RT-AX89X обладнується потужним 64-бітним чотириядерним процесором із частотою 2.2 ГГц, продуктивності якого вистачить для будь-яких завдань.

Він обробляє мережеві пакети, передає дані через інтерфейс USB і виконує всі інші завдання на неймовірно високій швидкості. Бездротова система Wi-Fi для великого будинку Зазвичай RT-AX89X забезпечує покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом у кожному куточку будинку або квартири.

Однак на якість покриття впливає безліч чинників, зокрема розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі.

Але навіть якщо в бездротовій мережі є проблеми, у компанії ASUS знайдеться рішення — це технологія AiMesh, яка дає змогу об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS у єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був.

Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже у разі купівлі нового маршрутизатора не доведеться викидати старий — його можна буде, як і раніше, використовувати як додатковий вузол системи AiMesh.

В рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг — перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки