Bergan Microfiber Auto Bench Seat Protector накидка для перевезення собак на задні сидіння (88860_MRSBNC)
Bergan Microfiber Auto Bench Seat Protector накидка для перевезення собак на задні сидіння (88860_MRSBNC) - Прев'ю фото №1

Bergan Microfiber Auto Bench Seat Protector накидка для перевезення собак на задні сидіння (88860_MRSBNC)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник NoName NoNameВиробник

Перед багатьма власниками собак гостро стоїть питання - як якісно захистити салон автомобіля від кігтів собаки, її вовни і бруду, щоб кожен раз не підкладати дитячі ковдри або флісову тканина, в якості підстилки, яка то з'їжджає, то промокає, якщо був дощ, а сам матеріал не рятує автомобільні чохли від бруду, яка може просочитися крізь тканину прямо на крісло.

Специалисты компании Coastal учли проблемы, возникающие при поездке с большой собакой в автомобиле, и разработали торговую марку БЕРГАН – качественные аксессуары для собак, предназначенные для путешествий автомобилем и не только, с которыми удобно, комфортно, надежно, безопасно.

БЕРГАН МИКРОФИБРА АВТО – премиального уровня накидка для защиты автомобильных чехлов вашего автомобиля совершенно не портит внутренне пространство, а наоборот, украсит внешний вид автосалона и поможет вам сохранить автокресла. Bergan– это стиль жизни. Это престижно и надежно, это уютно и безопасно.

Захисна гамак-накидка для собак для задніх сидінь авто БЕРГАН Deluxe Microfiber Auto Bucket Seat Protector це: > максимальна захист задніх сидінь вашого автомобіля; >інноваційна конструкція підстилки дозволяє просто встановити і при необхідності зняти її; >завдяки двом кільцям для кріплення по ширині гамака-накидки, вона може бути використана як у широкому автосалоні, так і в маленькому авто; > двошарове покриття - нижній шар з непромокаючої тканини, з антиковзаючим покриттям, і верхній – з мікрофібри рівня делюкс; >володіє прекрасними вбираючими і швидковисихаючими властивостями - навіть якщо собака зовсім мокра і брудна після дощу забігла в автомобіль, то волога швидко пошириться по поверхні мікрофібри і випарується, а залишилася бруд після висихання легко зніметься сухою щіткою; >не порушить теплообмін вихованця за рахунок здатності пропускати повітря; > міцна і довговічна за рахунок унікальних здібностей використовуваних матеріалів - один раз купили і служить вам довгі роки; > проста в догляді, добре чиститься – після висихання досить просто струсити шерсть, пісок або бруд із підстилки, а замити плями можна звичайною губкою. Довжина: 142,2 см; Ширина: 121,9 див. Колір: бежевий. Виробник: Coastal, США.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки