Базова станція IP-DECT Gigaset N670 IP PRO (S30852-H2714-R101)

Код товару: 253737003
Базова станція IP-DECT Gigaset N670 IP PRO (S30852-H2714-R101)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigaset GigasetВиробник

Сучасні комунікаційні рішення DECT забезпечують повну свободу пересування в складних умовах роботи, вимагають мінімальних кабелів і прості в установці і обслуговуванні. Будучи родоначальником DECT в Європі, Gigaset виробляє не тільки бездротові телефони для мільйонів компаній по всьому світу, а й професійні телефонні системи на своєму підприємстві Bocholt в Північному Рейні-Вестфалії, Німеччина. Базова станція N670 IP PRO DECT забезпечує більш високу продуктивність і спрощує адміністрування. Пристрою просто необхідний порт Ethernet для підключення і подачі живлення, а телефонами потрібно тільки один роз'єм для зарядної станції – все інше працює без кабелів. Gigaset позиціонує N670 IP PRO, як рішення між Gigaset N510 IP PRO і Gigaset N870 IP PRO.

Налагодження та керування телефоном

Інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс користувача з онлайн-довідкою, файлами конфігурації на основі XML, профілями УАТС і підтримує стандартні протоколи означає, що пристрій можна швидко і легко налаштувати. Адміністратори витягають вигоду з конфігурації без торкання з автоматичною підготовкою. Це спрощує віддалену ініціалізацію телефонів із серії Professional від Gigaset через IPUI і їх локальну реєстрацію. Контакти можна викликати через інтерфейси LDAP/XML/XSI або з центральної телефонної книги N670. Можна створити спеціальні додатки XHTML, щоб надати кінцевим користувачам дані і функції на телефоні з керівництвом по меню.

Від одноячеечной до багатокоміркової системі

N670 IP PRO – це інвестиція в майбутнє: якщо площа або кількість користувачів в організації збільшується, IP-адреса N670 можна розширити до багатостільникової системи з ліцензією на оновлення. Додаткові базові станції покривають кілька поверхів або будинків і забезпечують доступ до користувачів всюди. Це робить N670 IP PRO цікавим як для зростаючих, так і для початківців компаній.

Центральне керування

Центральне керування користувачами має життєво важливе значення для компаній, які мають кілька підприємств і філій. Програмне рішення дозволяє централізовано і легко налаштовувати і управляти пристроями N670 IP PRO в різних місцях.

Безпека

Технологія DECT є цифрової та зашифрованої, що означає, що всі дзвінки мають максимальний захист від прослуховування. Наскрізна безпека забезпечується протоколами SRTP/SIPS/TLS, LDAP (S) і HTTPS.

Блок живлення замовляється окремо: L36280-Z4-X706

Залишити відгук проБазова станція IP-DECT Gigaset N670 IP PRO (S30852-H2714-R101)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки