Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404)
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №1
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №2
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №3
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №4
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №5
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №6
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №7
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №8
Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404) - Прев'ю фото №9

Багатофункційний пристрій А4 кол. Epson L6570 з WI-FI (C11CJ29404)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Тип пристрою
  • Дротові інтерфейси
  • Формат
  • A4
  • Кількість кольорів
  • 4
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Epson EpsonВиробник

Epson L6570 - це високошвидкісний безкартриджний БФП 4-в-1 (принтер-сканер-копір-факс) із вбудованими чорнильними ємностями замість картриджів.

Він спеціально створений для тих, кому необхідний економічний друк документів різного формату і широкі функціональні можливості, включно з роботою через Wi-Fi Direct і Ethernet.

У комплект поставки вже входить набір повнорозмірних контейнерів із чорнилом. Фронтальні чорнильні ємності. Особливість усіх пристроїв серії "Фабрика друку Epson" - це друк без картриджів.

Замість картриджів Epson L6570 використовує фронтальні чорнильні ємності. Фронтальне розташування ємностей робить пристрій компактнішим і забезпечує зручне відстеження рівня чорнила. Високий ресурс витратних матеріалів. Об’єм чорнильних контейнерів до БФП Epson L6570 у 10 разів перевищує об’єм стандартних картриджів і становить 70 мл кольорового та 127 мл чорного чорнила.

Повного комплекту чорнильних контейнерів вистачить на друк до 7500 ч/б і 6000 кольорових сторінок. Висока швидкість друку. Завдяки унікальній друкуючій голівці Epson РressisonCore TFP4 Epson L6570 друкує зі швидкістю до 25 сторінок за хвилину в чорно-білому режимі та 25 сторінок за хвилину в кольорі за стандартом ISO2, значно скорочуючи час на друк, що особливо оцінять користувачі з великими обсягами друку. Інноваційна система заправки чорнила "Key Lock". Система "Key Lock" не дасть переплутати кольори під час заправлення.

Секрет нової системи заправки в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна тільки з відповідним за кольором заправним отвором за принципом ключа із замком. Нові контейнери з вбудованим клапаном перекриття чорнила. Контейнери з чорнилом оснащені внутрішнім клапаном, який захищає від випадкового проливання при перевертанні контейнера.

Клапан відкривається тільки під час установлення контейнера в отвір для заправлення, після чого чорнило починає надходити всередину друкарської системи.

Щойно ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан блокує подачу чорнила, унеможливлюючи випадкове проливання. Пігментне чорнило всіх кольорів. Під час друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнила Epson, які забезпечують: - Чіткий текст і графіку на звичайному та фотопапері; - Миттєве висихання відбитків; - Стійкість до потрапляння води та виділення маркером. Змінна ємність для відпрацьованого чорнила. БФП Epson L6570 - пристрій для бізнесу, розрахований на високі навантаження друку.

У разі заповнення ємності для відпрацьованого чорнила користувач може з легкістю замінити її самостійно, не звертаючись до сервісного центру. Бездротове підключення через Wi-Fi. Основні переваги бездротового друку - економія місця на робочому столі та друк з будь-якої точки будинку й офісу.

Підключіться до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi і використовуйте максимум можливостей бездротової роботи з принтером - друкуйте і скануйте документи і фотографії віддалено. Підключення по мережі Ethernet. Цей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу.

Причому користувачі зможуть не тільки відправляти завдання на друк, а й сканувати зображення відразу на свій комп’ютер, що заощадить їхній робочий час і прискорить робочий процес. Друк з мобільних пристроїв. Скачайте та встановіть один із безкоштовних застосунків сервісу Epson Connect і друкуйте або скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android.

Додатки сервісу також дають змогу надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєну принтеру e-mail адресу (E-mail print). Автоподатчик для сканування документів (ADF). БФП обладнано планшетним сканером А4 формату для сканування фото і документів посторінково, а також автоподатчиком, призначеним для обробки багатосторінкових документів (до 50 аркушів). Автоматичний двосторонній друк. Функція автоматичного двостороннього друку дає змогу економити час і папір.

Достатньо вибрати функцію в меню драйвера і БФП роздрукує вам документ зі швидкістю до 21 сторінки на хвилину! Відправлення та отримання факсимільних повідомлень. Незважаючи на компактні розміри, цей БФП має не тільки функції принтера-сканера-копіра.

Ви зможете надсилати й отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або в ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, під’єднавши до пристрою телефонну трубку. Висока якість друку та надійність. Унікальна технологія друку Epson PressionCore і точний контроль тиску в ємностях із чорнилом забезпечують високу якість відбитків.

Спеціально розроблені матеріали, що використовуються при створенні компонентів пристрою, забезпечують довгий термін служби і безперебійну роботу принтера.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки