Багатофункційний пристрій А4 Epson M2140 Фабрика друку (C11CG27405)

Код товару: 259116703
Багатофункційний пристрій А4 Epson M2140 Фабрика друку (C11CG27405)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

4 240 4 080 кешбек 78,50

Характеристики

  • Тип пристрою
  • Дротові інтерфейси
  • Формат
  • A4
  • Максимальний розмір друку
  • А4
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Epson EpsonВиробник

Epson М2140 - це компактний і зручний у використанні БФП з великими ємностями для чорнила об"ємом замість картриджів.

Завдяки своїй унікальній конструкції Фабрика друку Epson M2140 дозволяє друкувати документи з рекордно низькою собівартістю, а за рахунок використання пігментного чорнила відбитки миттєво висихають і не розмазуються при попаданні води або механічному впливі. Рекордно низька собівартість друку Завдяки великим ємностям і контейнерів з чорнилом по 120 мл ви зможете надрукувати великий обсяг документів за рекордно низькою ціною: всього 20 копійок за документ формату А4 Два контейнери з чорнилами ємністю по 120 мл поставляється в комплекті разом з пристроєм.

Завдяки цьому, вже зі стартового комплекту чорнила можна роздрукувати до 11 000 документів, що, безсумнівно, дозволить заощадити, і істотно знизить вартість володіння пристроєм. Високий ресурс витратних матеріалів Витратними матеріалами до монохромної Фабриці друку служать тільки контейнери з чорнилами високим ресурсом.

Так одного контейнера з чорним чорнилом вистачить на друк 6 000 ч/б документів А4. Висока якість друку і надійність Монохромні принтери і МФУ серії «Фабрика друку Epson» - це унікальне поєднання надійної п"єзоелектричної технології друку Epson Micro Piezo і друкуючій конструкції з вбудованими ємностями для чорнила замість картриджів.

Дана система дозволяє друкувати чорно-білі документи відмінної якості на високій швидкості і з низьким енергоспоживанням. Зручність роботи і безпечне транспортування пристрою За рахунок вбудованої в корпус чорнильною ємності Epson M2140 компактні і легко вписуються навіть в обмежений робочий простір.

А фронтальне розташування цієї ємності дозволяє легко визначити рівень чорнила і зручно перезаправляти пристрій.

Крім того, при заправці неможливо забруднитися - завдяки спеціальному клапану на контейнері чорнило не проливається повз (система «Ink lock»). Нова гарантія на монохромний Фабрику друку Epson Підтвердженням високої надійності Фабрики друку Epson M2140 є надання гарантії на 36 місяців або 100 000 відбитків Відмінна якість друку документів При друці пристрій використовує унікальне пігментне чорнило Epson, яке забезпечує: Чіткий текст і графіку на звичайному папері; Відбитки миттєво висихають; Не змащуються при виділенні маркером; Не розтікаються при попаданні води; Компактні розміри Кольорове сканування документів Цей пристрій дозволяє сканувати і копіювати документи завдяки вбудованому планшетному сканеру роздільною здатністю 1200 ? 2400 dpi, а кольоровий РК-дисплей спростить вам керування пристроєм.

Залишити відгук проБагатофункційний пристрій А4 Epson M2140 Фабрика друку (C11CG27405)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки