Автогодівничка-автопоїлка для тварин 1,5 MP Bergamo Acqua Nuvola (синій і бежевий) (29.311,5л)

Код товару: 249235803
Автогодівничка-автопоїлка для тварин 1,5 MP Bergamo Acqua Nuvola (синій і бежевий) (29.311,5л)
  • 321 кешбек 4,02
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bergamo BergamoВиробник

MP Bergamo Acqua Nuvola - модель категорії 2 в 1, яку можна використовувати як автокормушку або автопілку для собак середніх порід.

Якщо ви зайняті й активно, цей аксесуар подбає про те, щоб ваш улюбленець завжди отримав свіжу порцію їжі чи питної води.Подача корму або води виконується автоматично механічним способом, тобто в конструкції зоогаджета немає датчиків, сенсорів, таймерів, мікрофонів, акумуляторів та інших високотехнологічних атрибутів автоматичних пристроїв.

Закрита ємкість зберігає корм свіжим і ароматним, а вода чиста.

При цьому модель складається лише з двох частин: контейнера, в який накидається корм або наливається вода і лотка-міскі, тому збірка даного дипенсера Це дуже просто.Дозатор у моделі не передбачено.

Це означає, що миска наповнюватиметься їжею з контейнера, аж поки він не вичерпається.

Контейнер машини може бути заповнений максимально на 1,5 літра, а габарити миски розраховані на собак середніх порід.

Для візуального спостереження за кількістю корму або води стінки контейнера в автокормушці виготовлені з прозорого пластику.Дизайн автоматичної годівниці-пілки достатньо простий, щоб вписатися в будь-який інтер'єр, і достатньо унікальний, щоб виділитися.

Спеціальна ергономічна форма миски-лотка в так званому дизайні "галька" має обтікані внутрішні частини без яскраво вираженого дна, глянцеву поверхню всередині і матову зовні. Вашому господареві буде зручно їсти або пити.

Корм не буде « збиватися » до човнів, і тварина зможе з'їсти всю порцію без залишку.

Крім того, таку миску зручно мити, а матову поверхню завжди буде добре видно.Пластик є досить легким матеріалом, тому виробник виготовляв годівку протиским дном, щоб усунути Переноска посуду або перевертання домашніх тваринок.

Важливим є те, що пластикові вироби не містять бісфенол А і цілком безпечні для продуктів харчування.Переваги дисенсера MP Bergamo Acqua Nuvola:Вмістний контейнер для корму або води об'ємом 1,5 літра;Прозорі стінки контейнера — завжди видно, скільки їжі чи води має ваш улюбленець.незбережне дно;легкість збирання і використання;модель виготовлена з високоякісного пластику без бісфенолу А (BPA free), тому контакт з пищалкою безпечний.пластик відмінно протистоїть сколам і подряпинам і призначений для тривалого використання;Виріб легко чиститься, дозволяючи мити деталі в посудомийній машині;не має чужого запаху, не вбирають запаху їжі.

Залишити відгук проАвтогодівничка-автопоїлка для тварин 1,5 MP Bergamo Acqua Nuvola (синій і бежевий) (29.311,5л)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки