Антена підсилювач сигналу Alientech Duo III 2.4G/5.2G/5.8G без кріплень (DUO-2458DSB)

Код товару: 253610103
Антена підсилювач сигналу Alientech Duo III 2.4G/5.2G/5.8G без кріплень (DUO-2458DSB)
  • 39 999 кешбек 1 094,25
Гарантія: 1 місяць
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Сумісність
  • DJI
  • Робоча температура
  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

ALIENTECHВиробник

Особливості: По-перше, була збільшена потужність цього малюка, оптимізувавши просторовий дизайн і подвоївши потужність підсилювача.

Це означає, що радіус дії сигналу збільшиться більш ніж удвічі, що дасть вам змогу досягти нових висот і досліджувати незвідані території. Але це ще не все! Також додали абсолютно новий чип, який працює, підвищуючи швидкість передачі даних.

Фактично, він у чотири рази швидший за свого попередника DUO II. Не варто забувати і про технологію Mu-Mimo, якою оснащений цей звір.

Завдяки подвійним функціям передавання і приймання сигналу ви зможете підвищити рівень сигналу і поліпшити загальну продуктивність навіть у місцях зі слабким сигналом. Але почекайте, це ще не все! DUO 3 не обмежується тільки певним діапазоном частот.

Це універсальна потужна станція, що підтримує майже всі частотні діапазони 5G, розширивши колишній діапазон 5,8G до широкого діапазону 5,15-5,85 ГГц.

Це означає сумісність із ширшим спектром бездротових пристроїв, тож ви зможете підняти свій дрон на нову висоту. Ми також переробили DUO 3 у відділі міцності.

Завдяки гладкій рамі з алюмінієвого сплаву цей дрон здатний витримати найсуворіші пригоди.

Крім того, конструкція з алюмінієвого сплаву оптимізує тепловідведення, забезпечуючи найвищу продуктивність модулів і чипів. І останнє, але не менш важливе: ми збільшили ємність акумулятора до 3000 мА, що дає змогу збільшити час роботи в режимі очікування.

Більше не потрібно турбуватися про те, що під час польоту у вас закінчиться заряд.

DUO 3 прикриє вашу спину. Отже, якщо ви всерйоз вирішили підняти свої пригоди з дроном на нову висоту, то антена ALIENTECH DUO 3 - це ваш найкращий помічник.

Приготуйтеся злетіти вгору і зробити захоплюючі кадри, як ніколи раніше.

Настав час розкрити справжній потенціал вашого дрона. DUO 3 Signal Booster - це портативний пристрій, який широко використовується в індустрії безпілотних літальних апаратів (БПЛА) і Wi-Fi зв'язку.

Він працює одночасно в частотних діапазонах 2.4G, 5.2G і 5.8G, що робить його дуже універсальним і здатним поліпшити зв'язок у різних додатках. Пристрій сумісний зі стандартами IEEE 802.11a/b/g/n/ac, які використовуються для передавання даних і зв'язку в бездротових мережах.

Ці стандарти забезпечують різні максимальні швидкості бездротового передавання даних і частотні діапазони для різних застосувань. Підсилювач сигналу DUO 3 підтримує технології поширення спектра, багатоканальної модуляції, дуплексування з розподілом за часом і цифрового передавання відео.

Він оснащений функціями автоматичного перемикання частот, вибору каналів і підтримки багатоканальності, що дає йому змогу підвищувати рівень і якість сигналу за мінімізації перешкод. Пристрій здатний збільшувати відстань передавання і покращувати дальність дистанційного керування.

Він відповідає стандартам FCC і CE, що гарантує його відповідність нормативним вимогам до потужності передавання та якості сигналу. DUO 3 Signal Booster - незамінний інструмент для різноманітних застосунків, включно з дистанційним керуванням безпілотними літальними апаратами, передаванням сигналів Wi-Fi і цифровим відео з використанням технологій OcuSync і Lightbridge. Таким чином, DUO 3 Signal Booster - це універсальний пристрій, здатний поліпшити зв'язок у різних додатках.

Його відповідність різним стандартам IEEE і підтримка технологій поширення спектра, багатоканальної модуляції, дуплексування з розподілом за часом і цифровою передачею відео роблять його незамінним інструментом для професіоналів у сфері БПЛА і Wi-Fi зв'язку.

Залишити відгук проАнтена підсилювач сигналу Alientech Duo III 2.4G/5.2G/5.8G без кріплень (DUO-2458DSB)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
331 315 кешбек 3,94