Alpha Spirit (Альфа Спіріт) Sticks Fish & Chicken - напіввологу ласощі для собак (палички з рибою і куркою) (as5107415)

Код товару: 249921603
Alpha Spirit (Альфа Спіріт) Sticks Fish & Chicken - напіввологу ласощі для собак (палички з рибою і куркою) (as5107415)
  • 151 кешбек 1,89
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Alpha Spirit Alpha SpiritВиробник

Напіввологі ласощі Alpha Spirit Sticks Fish&Chicken - це ласощі з натурального м'яса, риби, м'яса курки і свинячої печінки, виготовлене з використанням інноваційних технологій "Tenderize technology" з високоякісних продуктів для створення смачного і корисного ласощі для собак.

Ласощі відноситься до гіпоалергенним, оскільки не містить глютену і пшениці, тим самим зводячи до мінімуму ймовірність прояви алергічних реакцій.

Ласощі виконано у формі жувальних паличок і рекомендується для дорослих собак різних порід, в тому числі і літніх собак із зниженою активністю.

Така форма ласощі дозволяє задовольнити природні жувальні потреби собаки.

Ласощі Sticks Fish&Chicken використовується як доповнення до основного корму, а також в якості заохочення під час тренувань або прогулянок.

Це ласощі містить вологи в два рази більше, ніж звичні сухі корми, що дозволяє підвищити засвоюваність самого ласощі і,крім того, ласощі доповнено набором вітамінів і мікроелементів для відмінного самопочуття вашого вихованця.

Переваги застосування ласощі Alpha Spirit Sticks Fish&Chicken: виготовлений з 100% натуральних продуктівласощі з високим вмістом білкам'ясна складова - 85% свіжого м'яса, яке представлене м'ясом риби (45%), м'ясом курки (20%) і свиняча печінка (20%)здорове травлення забезпечують бобові культури - білий і зелений горошки з сочевицею (15%)завдяки високому вмісту м'яса риби це ласощі містить незамінні жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, які необхідні організму тварини, оскільки беруть участь у всіх обмінних процесах в організмі і при цьому не виробляються організмом, а поповнюються ззовніне містить глютену, зернових і рекомендований для тварин, схильних до алергічних реакцій, оскільки гіпоалергенна рецептура зводить до мінімуму можливість прояви алергічних реакціймістить глюкозамін і хондроїтин в терапевтичних дозах, які дозволяють підтримувати здоров'я суглобів і хрящів, поліпшують рухливість суглобів і уповільнюють дегенеративні процеси в суглобахжирні кислоти Омега-3 і Омега-6 у поєднанні з вітамінами групи В, що містяться в дріжджах, покращують стан шерсті, надаючи їй блиск і підтримують імунну системуморські водорості є джерелом амінокислотласощі зручно в застосуванні, оскільки розфасоване в одноразові контейнери по 10 г і повністю готове до застосуваннянеповторний аромат і чудові смакові якості сподобаються навіть вибагливим вихованцямСклад: 85% свіжої Риби і свіже м'ясо (45% свіжої риби, 20% свіжої курки і 20% свіжої свинячої печінки).

Бобові культури: 3.76% зеленого горошку, 3.75% білого горошку, 1% сочевиці.

3% гліцерину, 2.09% сухих водоростей, 0.70% пивних дріжджів, 0.15% глюкозаміну, 0.1% хондроїтин сульфату.Аналітичний склад: протеїн (хв) 32%, жир (хв.) 8%, зола (макс.) 9,5%, волокно (макс.) 1%, вологість (макс.) 20%.

Харчові добавки: 0.45% амінокислотного хелату гідрату цинку (675 мг / кг елемента).

Рекомендовані норми годівлі:Вага собаки1-3 кг3-5 кг5-10 кг10-15 кг15-25 кг25-35 кгКількість паличок в деньСередня активність0,511,522,53,5Підвищена активність11,522,534Собаки похилого віку0,50,511,523 Термін придатності продукту до розкриття упаковки становить 18 місяців, а після відкриття 30 днів.Фасовка: 40 г (4 х 10 м) / 300г ( 30 х 10 м) / 160 г (16 х 10 м) Виробник: Alpha Spirit, Amiguitos Pets and Life S. A, Іспанія.

Залишити відгук проAlpha Spirit (Альфа Спіріт) Sticks Fish & Chicken - напіввологу ласощі для собак (палички з рибою і куркою) (as5107415)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки