Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм з рибою для котів з чутливим травленням (70 г.) (DT5294)

Код товару: 248816803
Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм з рибою для котів з чутливим травленням (70 г.) (DT5294)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Almo Nature Almo NatureВиробник

Almo Nature (Альмо Натюр) Holistic Digestive Help Cat Fish — Вологий корм із рибою для котів із чутливим травленням (кусочки в желе) Вологий корм із рибою підходить для дорослих котів і кішок усіх порід із чутливим травленням.

До його складу входять пребіотики та мінерали, які сприяють оптимальній роботі травної системи.

У разі постійного використання Holistic Digestive Help Cat Fish на стінках кишківника утворюється захисна плівка, що дуже важливо для тварин із проблемами травної системи.

Італійський виробник Almo Nature ретельно стежить за складом своїх кормів, під час виробництва використовується тільки сировина високої якості.

У рецепті цих вологих консервів немає штучних барвників і консервантів, корм насичений вологою, що додатково підвищує його перетравлюваність і засвоюваність.

Якісна сировина, корисні добавки, чудовий смак і запах.

Консистенція (кусочки в желе) подобається котам і кішкам різноманітністю відчуттів, які вони дарують у процесі поїдання.

Цей повнораціонний корм забезпечує тварину всіма необхідними вітамінами та мінералами, розвантажує травну систему та чудово насичує.

Переваги та особливості: готовий корм італійського виробництва; розроблений для кішок зі слабким травленням; смачні консерви з рибою подобаються кішкам; у складі пребіотики та мінерали; сприяє утворенню захисної плівки кишківника; покращує травлення; зручні паковання, можна брати в дорогу; повнораціонний корм; без барвників, хімічних консервантів і ГМО; у складі всі необхідні кішці інгредієнти.

Консистенція: шматочки в желе Тип паучування: пауч Склад*: м'ясо та продукти тваринного походження 43%, риба та продукти рибного походження (риба 4%), продукти рослинного походження 3,3% (інулін 0,1%), злаки 1,7%, екстракти рослинних білків 1,5%, мінерали 0,4%.

Аналітичний склад: Сирий протеїн 9% Сирий жир 4% Сирі волокна 0,8% Сира зола 2% Вологість 82% Енергетична цінність 780 ккал/кг Добавки та вітаміни: вітамін Е (3а700) 31 мг/кг, вітамін В1 (3а821) 3,87 мг/кг, таурин (3а370) 226,9 мг/кг, мідь 0,6 мг/кг (меді(II) сульфат пентагідрат), йод 0,15 мг/кг (3b201), марганець 1,85 мг/м. (сульфат цинку моногідрат). Технологічні домішки: сепіоліт 1584 мг/кг.

Рекомендації щодо годівлі: подавати корм кімнатної температури.

Рекомендовані норми годування вказані безпосередньо на пакованні товару.

Для котів вагою 4 кг рекомендовано 140 г вологого корму + 35 г сухого корму на добу Добова норма може змінюватися залежно від потреб тварини та її активності.

У разі визначення добової норми годування дотримуйтесь рекомендацій Вашого ветеринарного лікаря.

Важливо! Надайте вашому вихованцю постійний доступ до свіжої води! Фасування: 70 г Виробник: Almo Nature, Almo Nature SpA., Італія *Інформація про інгредієнти та нутрієнтний склад корму на сайті є довідковою.

Вся інформація про продукт представлена безпосередньо на пакованні.

Залишити відгук проAlmo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм з рибою для котів з чутливим травленням (70 г.) (DT5294)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки