Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із тунцем і лососем для котів (кусочки в желе) (70 г.) (DT5274)

Код товару: 248820603
Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із тунцем і лососем для котів (кусочки в желе) (70 г.) (DT5274)
  • 35 кешбек 0,44
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Almo Nature Almo NatureВиробник

Almo Nature (Альмо Натюр) Daily Cat Tuna&Salmon — вологий корм із тунцем і лососем для котів (кусочки в желе) Шматочки з тунцем і лососем у желе сподобаються більшості котів — рибку вони дуже люблять.

Але, крім задоволення, цей корм приносити й користь: у складі оптимально збалансовані вітаміни та мінерали, щоб вихованець був здоровий, активний і добре мав вигляд.

Італійський виробник Almo Nature під час виробництва своїх кормів використовує тільки якісні компоненти, тому вони виходять такими смачними.

Daily Cat Tuna&Salmon коти з'їдають до залишку, нічого не залишаючи в мисці.

Від якості корму безпосередньо залежить здоров'я і довголіття вихованця — відповідальні виробники усвідомлюють це та постійно підвищують якість кормів, впроваджуючи інновації в рецептуру, удосконалюючи виробничі лінії, щоб ідеально підібрати склад і зробити його ще смачнішим.

Шматочки в желе — одна з найулюбленіших консистенцій корму, вона подобається кішкам, допомагає підтримувати водний баланс, здоров'я кісток, шкіри та красу шерсті.

Переваги та особливості: готовий корм італійського виробництва; смачні консерви в желе подобаються кішкам; зручні паучі можна брати в дорогу; повнораціонний корм; у складі всі необхідні кішці інгредієнти.

Консистенція: шматочки в желе Тип паучування: пауч Склад*: м'ясо та продукти тваринного походження, риба та продукти з риби (тунець 4%, лосось 4%), продукти рослинного походження, рослинний білок, овочі, мінеральні речовини.

Аналітичний склад: Сирий протеїн 9% Сирі волокна 0,8% Вологість 82% Сирий жир 5% Сира зола 2,5% Енергетична цінність 808 ккал/кг Добавки та вітаміни: вітамін Е (3а700) 27 мг/кг, вітамін В1 (3а821) 2,13 мг/кг, таурин (3а370) 201, 12 мг/кг, мідь 0,53 мг/кг (мідь(II) пентагідрат сульфату), йод 0,13 мг/кг (3b201), марганець 164 мг/м. (сульфат цинку, моногідрат).

Рекомендації щодо годівлі: подавати корм кімнатної температури.

Рекомендовані норми годування вказані на упаковці товару.

Добова норма може змінюватися залежно від потреб тварини.

У разі визначення добової норми годування дотримуйтесь рекомендацій Вашого ветеринарного лікаря.

Важливо! Надайте вашому вихованцю постійний доступ до свіжої води! Фасування: 70 г Виробник: Almo Nature, Almo Nature SpA., Італія *Інформація про інгредієнти та нутрієнтний склад корму на сайті є довідковою.

Вся інформація про продукт представлена безпосередньо на пакованні.

Залишити відгук проAlmo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із тунцем і лососем для котів (кусочки в желе) (70 г.) (DT5274)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки