Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із куркою для профілактики сечокам'яної хвороби в котів (70 г.) (DT5297)

Код товару: 248820203
Almo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із куркою для профілактики сечокам'яної хвороби в котів (70 г.) (DT5297)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Almo Nature Almo NatureВиробник

Almo Nature (Альмо Натур) Holistic Urinary Help Cat Chicken — Вологий корм із куркою для профілактики сечокам'яної хвороби в котів (кусочки в желе) На жаль, сечокам'яної хвороби схильні багато котів і кішок старшого віку, тому найкращі світові виробники завжди містять у своєму асортименті корму для тварин із такими проблемами.

Природно, що в Almo Nature (Італія) також є лінійка функціональних кормів.

Вологі консерви з куркою рекомендовані для профілактики сечокам'яної хвороби та стабілізації стану вже хворого тварини.

У складі корму журавлина та DL-метіонін, які підкислюють сечу та сприяють стабілізації сечовивідної системи вихованця.

Смакові якості продукту, водночас абсолютно не страждають: смачні шматочки з куркою в желе ваш вихованець їстівний швидко та з вдячністю.

Якісне функціональне харчування для тварини з проблемами зі здоров'ям допомагає підвищити її якість життя, зберегти сили та здоров'я.

Переваги та особливості: готовий корм італійського виробництва; розроблений для кішок із проблемами сечовивідної системи; смачні консерви з куркою подобаються кішкам; у складі журавлина та DL-метіонін; сприяють нормальному функціонуванню сечовивідної системи; зручні паковання, можна брати в дорогу; повнораціонний корм; без барвників, хімічних консервантів і ГМО; у складі всі необхідні кішці інгредієнти.

Консистенція: шматочки в желе Тип паучування: пауч Склад*: м'ясо, риба та їхні субпродукти 39,8% (з них курки 4%), субпродукти рослинного походження 2,3%, екстракти рослинних білків 1,0%, фрукти (0,5% сушеної журавлини, еквівалентно 4% журавлини), мінеральні речовини 0,3%.

Аналітичний склад: Сирий протеїн 8% Вологість 83% Сира зола 3% Сирий жир 3,5% Сирі волокна 0,8% Енергетична цінність 681 ккал/кг Добавки та вітаміни: Харчові добавки: вітамін Е (3а700) 28 мг/кг, вітамін В1 (3а821) 2,19 мг/кг, таурин (3а370) 220,20 мг/кг, DL-метіонін (3с301) 210 мг/кг, мідь 0,54 мг/кг (меді(II) сульфат пентагідрат), йод пінг (3b201), марган 168, 1 мг (марганець суглець суфальта моногідрат), цинк 14,25 мг/кг (цинка сульфат моногідрат).

Рекомендації щодо годівлі: подавати корм кімнатної температури.

Рекомендовані норми годування вказані безпосередньо на пакованні товару.

Для котів вагою 4 кг рекомендовано 140 г вологого корму + 35 г сухого корму на добу Добова норма може змінюватися залежно від потреб тварини та її активності.

У разі визначення добової норми годування дотримуйтесь рекомендацій Вашого ветеринарного лікаря.

Важливо! Надайте вашому вихованцю постійний доступ до свіжої води! Фасування: 70 г Виробник: Almo Nature, Almo Nature SpA., Італія *Інформація про інгредієнти та нутрієнтний склад корму на сайті є довідковою.

Вся інформація про продукт представлена безпосередньо на пакованні.

Залишити відгук проAlmo Nature (Альмо Натюр) Вологий корм із куркою для профілактики сечокам'яної хвороби в котів (70 г.) (DT5297)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки