Акваріумний комплект Minjiang R9 S1000GM, 202 літра (R9 S1000SH)
Акваріумний комплект Minjiang R9 S1000GM, 202 літра (R9 S1000SH) - Прев'ю фото №1

Акваріумний комплект Minjiang R9 S1000GM, 202 літра (R9 S1000SH)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Minjiang MinjiangВиробник

Minjiang R9 1000GM буде прекрасним доповненням в ваш інтер'єр і додасть йому родзинку, завдяки своєму презентабельному вигляді.

Інтер'єр вашої квартири або офісу обов'язково буде виділятися серед інших, завдяки Minjiang R9 1000GM і по достоїнству буде оцінений любителями краси і стилю.Варто також відзначити, що його якість повністю відповідає його ціні, так як ви купуєте акваріум з великою кількістю достоїнств.

Minjiang R9 1000GM виготовлений з термоскло, причому спереду і з боків скло акваріума суцільне, зроблено за новою технологією без швів.

Це не тільки надає йому оригінальності і привабливості, але й надійності, так як знижується який-небудь ризик протікання, який властивий акваріумам з великою кількістю швів.

Також великою перевагою такого скла є те, що воно практично не дряпається під час догляду, що дозволяє залишатися вашого акваріуму завжди в чудовому вигляді.Кришка акваріума ідеально підібрана під основний колір акваріума і тумби і зроблена з міцного алюмінію.

За вагою вона не особливо важка, але в свою чергу досить міцна.Тумба виготовлена з ламінованого ДСП і МДФ і прекрасно підходить під розмір, літраж акваріума.

Разом з акваріумом і кришкою, вона додасть вашому інтер'єру стилю і оригінальності.В комплекті: фільтр з аерацією, освітлення.

Варто зауважити, що в цьому акваріумі використовуються лампи (25W*2) спеціального спектру, які візуально підсилюють забарвлення риб і збільшує зростання живих рослин.Щоб сховати товстий шар грунту, внизу зовні, зроблений спеціальний декоративний плінтус.ХарактеристикаЗначенняОбсяг акваріума202Тип акваріумаОвальнийКомплектаціяАкваріумний комплектОсобливістьДизайнерський акваріумКолір акваріумаЧервоне дерево.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки