Акустична система Bose SoundLink Revolve II Plus Bluetooth Speaker, Black (858366-2110)

Код товару: 245574503
Акустична система Bose SoundLink Revolve II Plus Bluetooth Speaker, Black (858366-2110)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

4 390 кешбек 54,88

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Дивно гучна, на подив маленька

Габарити системи оманливі. Розміром з келих корпус просто напханий технологіями, прихованими від вашого ока. Високопродуктивний динамік, технологія здвоєних пасивних радіаторів, всенаправленний акустичний дефлектор ... Все це разом означає, що ви отримаєте природне звучання ... а ще у вас будуть реальні мурашки по шкірі від звуку.

Танцюйте навіть під дощем

Не бійтеся потрапити під невеликий дощик. Ваша нова система також не боїться промокнути. Водовідштовхуюча конструкція системи дозволяє захистити її від бризок води біля басейну або від дощику, що мрячить.

Протиударний дизайн

Ніхто не ідеальний. Та й з цією системою це ні до чого. Не варто переживати, якщо ви випадково перекинете або звалите її на підлогу, придавите в рюкзаку або щось в цьому роді. Верх і низ системи виготовлені з м'якої гуми, яка пом'якшить удар при падінні колонки.

Тільки звук без єдиного шва

Система виглядає, як литий об'єкт. Немає ніяких видимих ​​сполучних швів. Навіть гриль має форму цільного конуса. Досконалість дизайну досягнуто завдяки методу одноразового тиснення корпусу з легко-сплавних матеріалів.

Схопив і пішов

Зручна, обшита тканиною ручка дозволить вам швидко схопити систему і перенести в потрібне місце. Ручка досить міцна і здатна витримати систему, скажімо підвішену на кермо велосипеда. М'які прогумовані кнопки управління на топі системи тактильні на дотик і забезпечують інтерактивне управління.

Потужний заряд енергії

Портативна Bluetooth® система потребує потужного заряду від акумулятора. У цієї системі такий є. Літій-іонна батарея забезпечує до 16 годин відтворення: вистачить на цілий день. Звичайно ж, є системи, які можуть і довше грати, але без компромісу в звучанні. Система ж SoundLink® Revolve+ забезпечить вам першокласне звучання з глибоким соковитим басом від початку і до повного розряду акумулятора.

Більше можливостей з фірмовим додатком

Ми хочемо отримувати максимум функціоналу від нашої портативної системи. Тому, в компанії Bose розробили спеціальний, безкоштовний додаток, що дозволяє максимально полегшити процес перемикання з одного пристрою на інший. Додаток Bose Connect відкриває для вас більше функціоналу, дає доступ до корисних підказок щодо використання системи і навіть дозволяє персоналізувати ваші налаштування. З його допомогою ви зможете також легко об'єднати два спікера в стерео пару або включити їх в режим вечірки. Більш того, додаток забезпечує вашу систему необхідними оновленнями ПЗ. Спробуйте самі і ви переконаєтеся, наскільки інтуїтивним і простим буде користування вашою системою - відчуйте різницю.

Залишити відгук проАкустична система Bose SoundLink Revolve II Plus Bluetooth Speaker, Black (858366-2110)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки