Акустична система Bose SoundLink Bluetooth Speaker II, Blue (752195-0500)

Код товару: 245573403
Акустична система Bose SoundLink Bluetooth Speaker II, Blue (752195-0500)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

4 390 кешбек 54,88

Характеристики

  • Бездротові можливості
  • Час автономної роботи
  • Дальність дії
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Інноваційна технологія для натхненного звучання

Система SoundLink Color II стала результатом ретельних інжинірингових розробок, проведених компанією BOSE, тому упакована ексклюзивними фірмовими технологіями. Однією з них є унікальна акустична конструкція, яка заснована на використанні так званих пасивних радіаторів, що дозволяють досягти глибокого низькочастотного звучання, при цьому, не створюючи вібрації самого корпусу. Іншими словами, їм удалося створити маленький портативний спікер, який вражає своїм потужним звуком, не рухаючись з місця ні на дюйм.

Міцна. М'яка. Вологостійка

Система SoundLink Color II створена для тих, хто любить активний відпочинок. Корпус системи обволікає еластичне прогумоване покриття, що надає їй підвищеної зносостійкості. Зовнішня оболонка має також технології «софт-тач», що дозволяє її не вислизати з рук. Але головне – це те, що система має захист від вологи, що дозволяє використовувати її поблизу відкритих водойм або навіть під дощем. Загалом барвистий дизайн не тільки підкреслить ваш стиль, але й забезпечить весь необхідний для портативності функціонал.

Створена для подорожей

Візьміть музику з собою. Не важливо, що ви робите та куди вирушаєте. При вазі 0,54 кг система SoundLink Color II трохи важча за футбольний м'яч. До того ж система має найпростіший інтерфейс користувача. Багатофункціональна кнопка дозволить вам відповідати на вхідні дзвінки через спікерфон, перегортати треки, перемикатися між спареними до неї мобільними пристроями та багато іншого. Вирушаючи в похід на цілий день, ви завжди залишатиметеся з музикою. Повністю заряджена літій іонна батарея дозволяє підтримувати відтворення до 8 годин.

Просто підключатися. Ще простіше слухати

Насолоджуйтесь улюбленою музикою практично з будь-якого пристрою, який підтримує бездротове з'єднання Bluetooth. Як і інші портативні Bluetooth системи, SoundLink Color II підтримує бездротове з'єднання на відстані до 9 метрів, а саме підключення проходить дуже легко та швидко. Голосові підказки допоможуть вам вибрати мову меню, повідомити вам, з яким пристроєм з'єдналася ваша система, а також швидко перемикатися між спареними пристроями. До речі, система здатна тримати в пам'яті до 8 останніх спарених з нею пристроїв. Більше можливостей з фірмовим додатком Ми хочемо отримувати максимум функціоналу від нашої портативної системи. Тому в компанії Bose розробили спеціальний, безкоштовний додаток, що дозволяє максимально полегшити процес перемикання з одного пристрою на інший. Програма Bose Connect відкриває вам більше функціоналу, дає доступ до корисних підказок щодо використання системи і навіть дозволяє персоналізувати ваші налаштування. Також програма забезпечує вашу систему необхідними оновленнями ПЗ. Спробуйте самі і ви переконаєтесь, наскільки інтуїтивним та простим буде користування вашою системою – відчуєте різницю.

Залишити відгук проАкустична система Bose SoundLink Bluetooth Speaker II, Blue (752195-0500)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки