Advantage (Адвантейдж) by Bayer Animal - Протипаразитарні краплі Адвантейдж від бліх для котів і кролів (4 піпетки) (54166)
Advantage (Адвантейдж) by Bayer Animal - Протипаразитарні краплі Адвантейдж від бліх для котів і кролів (4 піпетки) (54166) - Прев'ю фото №1

Advantage (Адвантейдж) by Bayer Animal - Протипаразитарні краплі Адвантейдж від бліх для котів і кролів (4 піпетки) (54166)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Bayer BayerВиробник

Advantage краплі на холку від бліх для котів і декоративних кроликів (1 піпетка).

Для лікування і профілактики інвазії бліх і лікування алергічного блошиного дерматиту.

Одна обробка захищає тварину від повторного зараження протягом одного місяця.

Адвантейдж - ефективний засіб проти бліх: вбиває 98-100% бліх протягом 12 годин; знищує бліх при контакті до того, як вони встигають укусити тварину і відкласти яйця; знищує личинки бліх у місцях проживання тварини; зберігає свою дію після одноразової обробки протягом 4-х тижнів.

Адвантейдж - безпечний засіб: не всмоктується в кров тварини, а рівномірно розподіляється по шерсті; можна застосовувати кошенятам, вагітним і лактуючим самкам, ослабленим і хворим тваринам; безпечний для людей; зберігає свою дію після того, як ваша тварина потрапила під дощ, скупалася у воді, після прогулянки по мокрій траві.

Адвантейдж - один для всього потомства: володіє «парасольковим ефектом», тобто забезпечує захист всього виводку при обробці препаратом годуючої самки.

Адвантейдж - простий, зручний і економічний в застосуванні засіб: випускається у формі піпеток; одна упаковка містить 4 піпетки та розрахована на 4 місяці; ціна вказана за 1 піпекту. Склад: імідаклоприд, 10% розчин.

Застосовують один раз на місяць шляхом нанесення вмісту однієї піпетки на шкіру тварини в місцях, недоступних для злизування: у кішок - на потилиці, у собак - між лопатками.

Фасування: 1 піпетка Найменування бренду: Advantage (Адвантейдж) Виробник: Адвантейдж бай Байєр Енімал, Байєр Енімал Хелз ГМБХ (Адвантейдж бай Байєр Енімал, Байєр Енімал Хелз ГМБХ) Країна реєстрації бренду: Німеччина Розміщення виробничих потужностей: Німеччина.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки