Препарат GiGi FOR SENIOR Joints & Bones №90 для зміцнення та відновлення суглобів у собак (90 таб.)
Препарат GiGi FOR SENIOR Joints & Bones №90 для зміцнення та відновлення суглобів у собак (90 таб.) - Прев'ю фото №1

Препарат GiGi FOR SENIOR Joints & Bones №90 для зміцнення та відновлення суглобів у собак (90 таб.)

  • 1 338 кешбек 16,73
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник GIGI GIGIВиробник

Інструкція із застосування Акти Вет Плюс №90 1на 15кг GIGI Латвія
Склад:

Одна таблетка (1,6 г) містить:

Опис:

Круглі, плоскі таблетки, світло-бежевого кольору, з легким та приємним для собак запахом та смаком. Таблетки можуть бути з лінією, що відокремлює, в середині або без неї.

Фармакологічні властивості:

Д-Глюкозаміну гідрохлорид - забезпечує суглоби речовинами необхідними для їх відновлення. Глюкозамін є життєво важливою речовиною для синтезу коллагену, простагландину та гіалуронової кислоти; добре використовується в травному тракті та швидко трансформуються в суглобах. Глюкозамін має важливе значення для формування колагену, простагландинів та для синтезу гіалуронової кислоти.

Хондроїтин - доповнює дію глюкозаміну, зволожує тканини суглобів та є одним з основних компонентів, що забезпечує еластичність хрящів; відновлює структуру хрящової та сполучної тканини у разі їх ушкоджень (артрит, остеоартрит та ін.), перешкоджає зносу хрящів.

Метил сульфоніл метан (МSМ) є унікальною новою формою органічної сірки природного походження. MSM містить 34% сірки, біодоступність якої становить 85%. МSМ зменшує запальні реакції, біль у суглобах та м'язах при артритах, міозитах, бурсіті, тендовагініті. Органічні комплекси сірки збільшують синтез фібробластами колагену та глюкозаміногліканів, які є основою сполучної тканини, а також джерелом сірки для біосинтезу інших сірковмісних сполук в організмі. МSМ - ефективний антиоксидант, болезаспокійливий засіб, що сприяє відновленню клітин, оптимізує фізіологічні функції всього організму в цілому.

Вітамін Ester C® – нова патентована рН нейтральна форма вітаміну C у вигляді аскорбату кальцію; містить натуральні метаболіти вітаміну С, які активізують молекули вітаміну С та стимулюють їх проникнення у клітини. Ester C® швидко ассимілюється, зберігаючи свою активність в організмі (і в лейкоцитах) 24 години. Навіть при тривалому застосуванні не подразнює слизову оболонку шлунка, не надає негативного впливу на зубну емаль. Ester C® сприяє дії інших компонентів, посилюючи проникнення глюкозаміну, хондроїтину та метилсульфонілметану в суглобові хрящі. Ester C® у порівнянні з традиційними формами вітаміну С у чотири рази ефективніший. Важливе значення має також антиоксидативна дія вітаміну Ester C®.

Босвелія (Ладанне дерево, Boswellia serrata). Екстракт босвелії - натуральний протизапальний та болезаспокійливий засіб для суглобів, особливо у разі їх запалення (блокує синтез лейкотринів); зміцнює та відновлює кровоносні судини, сприяючи відновленню мікроциркуляції у місцях пошкодженої тканини, відновлює суглобову тканину. Активні речовини босвелії (ацетил-босвелінова кислота) діють аналогічно нестероїдними протизапальними засобами, але без побічних явищ.

Доза та спосіб застосування:

Профілактична доза Acti VET® таблетки

Acti VET® XL порошок:

Протягом перших 7 днів рекомендується подвійна доза. Щоб отримати оптимальні результати, препарат повинен прийматися щонайменше 45 днів. Для собак із хронічними проблемами суглобів, з тенденцією до суглобових травм та для більш старих тварин препарат повинен вигодовуватися регулярно, не рідше ніж 2-3 рази на рік. У випадках тяжких захворювань допустиме безперервне годування препаратом.

ActiVet® можна використовувати як додаток або разом з іншими симптоматичними препаратами.

Упаковка:

упаковка 90 табл.

Термін придатності:

26 місяців з дати виготовлення

Зберігання:

Температура зберігання від ±0°C до +25°C. Відносна вологість трохи більше 75%.

Виробник:

«GiGi», Латвія

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки