Холодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А+, NoFrost+, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Чорний (NRM818FMB)

Код товару: 253134303
Холодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А+, NoFrost+, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Чорний (NRM818FMB)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Збереження температури при відключенні електроенергії
  • Розташування морозильної камери
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gorenje GorenjeВиробник

Швидке заморожування Ви заморожуєте великі обсяги продуктів? Функція FastFreeze заморожує продукти за температури -24°C, щоб зберегти мінеральні речовини в продуктах і підтримати їхню якість.

Приблизно через 26 годин функція автоматично вимикається, і температура в морозильній камері повертається до початкового значення.   Швидке охолодження після щотижневих покупок Функція інтенсивного охолодження ідеально підходить для швидкого охолодження продуктів після великих покупок.

Через шість годин функція автоматично вимикається, і температура в холодильній камері повертається до початкових налаштувань.   Свіжі продукти як з городу CrispZone з контролем вологості - один із наймісткіших контейнерів для овочів і фруктів на ринку, призначений для збереження свіжості продуктів завдяки низькій температурі та можливості регулювати рівень вологості.   Добре розподілене та ефективне освітлення Світлодіодне освітлення в холодильниках забезпечує чудове і дуже ефективне освітлення, оскільки воно має набагато більший термін служби і споживає набагато менше енергії, ніж традиційні лампи розжарювання.   Ідеальний мікроклімат на кожній полиці Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в холодильній камері, забезпечуючи оптимальну циркуляцію повітря і найкращі умови зберігання продуктів.   Більше ніякого виснажливого розморожування Одна з найкращих на ринку систем охолодження, встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею.

У результаті відпадає необхідність розморожувати внутрішній простір морозильної камери, а її місткість використовується більш ефективно.

Пакети або шматочки заморожених продуктів не прилипають один до одного, зберігаючи чистоту і порядок у морозильній камері.

Залишити відгук проХолодильник SBS Gorenje, 182х64х80см, 4 двері, 265(129)л, А+, NoFrost+, Інвертор , Зона св-ті, Внутр. Диспл, Чорний (NRM818FMB)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки