Холодильник SBS Gorenje, 179х67х92см, 2 двері, 353(191)л, А++, NF+, Інв., Зона св-ті, диспенсер, генератор льоду, Зовн. Диспл, чорний (NRR9185EABXLWD)

Код товару: 253161103
Холодильник SBS Gorenje, 179х67х92см, 2 двері, 353(191)л, А++, NF+, Інв., Зона св-ті, диспенсер, генератор льоду, Зовн. Диспл, чорний (NRR9185EABXLWD)
  • 38 999 35 499 кешбек 662,25
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Збереження температури при відключенні електроенергії
  • Розташування морозильної камери
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gorenje GorenjeВиробник

Великий ящик для овочів і фруктів Просторий контейнер допомагає зберегти поживні речовини та свіжість овочів і фруктів, а знижена температура збільшує термін їх зберігання.   Економія енергії У разі тривалої відсутності холодильник можна перевести в енергоощадний режим, оскільки дверцята весь час закриті.   Швидке заморожування Функція FastFreeze заморожує продукти за -24°C, щоб зберегти в них мінерали та поживні речовини.

Приблизно через два дні функція автоматично вимикається, і температура морозильного відділення повертається до початкового налаштування.   Енергозберігаючий режим Режим "Відпустка" налаштовує температуру в морозильному та холодильному відділеннях так, щоб знизити споживання електрики до мінімуму, якщо ви не користуєтеся холодильником тривалий час, наприклад, коли ви їдете у відпустку.   Надійний, тихий і довговічний Інверторні компресори тихіші, мають довший термін служби і споживають менше електроенергії порівняно зі звичайними.

Щоразу, коли під час відчинення дверцят температура в приладі підвищується, інверторний компресор забезпечує швидке й ефективне охолодження, щоб запобігти псуванню продуктів.   Грамотне розташування та ефективність Світлодіодні лампи забезпечують відмінне і високоефективне підсвічування.

Вони служать у тридцять разів довше, ніж звичайні лампи, та економлять удесятеро більше енергії.   Ідеальний мікроклімат на кожній полиці Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря всередині холодильного відділення, забезпечуючи оптимальну циркуляцію повітря і найкращі умови для зберігання продуктів.   Без стомлюючого розморожування Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню шару інею та льоду і забезпечує низький рівень споживання енергії.

У результаті збільшується корисний простір для зберігання і відпадає необхідність у розморожуванні та очищенні приладу.

Упаковки продуктів не примерзають одна до одної і зберігаються в належному вигляді.   Зручна подача льоду і порядок у морозильній камері Поворотний льодогенератор - це зручний аксесуар у морозильній камері, який дає змогу легко додавати кубики льоду просто в склянку.

Це формочки для льоду, які можна обертати, щоб легко звільняти кубики льоду і швидко та без зусиль готувати охолоджені напої.

З поворотним льодогенератором ви можете підтримувати порядок у морозильній камері, готувати свіжі кубики льоду і без зусиль готувати гостям освіжаючі напої.   Завдяки диспенсеру холодна вода завжди буде під рукою У деяких моделях холодильників Gorenje (з морозильною камерою і без) є вбудований диспенсер води.

Інноваційне рішення забезпечує постійну наявність холодної води.

Залишити відгук проХолодильник SBS Gorenje, 179х67х92см, 2 двері, 353(191)л, А++, NF+, Інв., Зона св-ті, диспенсер, генератор льоду, Зовн. Диспл, чорний (NRR9185EABXLWD)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки