uk ru

Зволожуюча маска Artero Spa Vital для собак та кішок, 650 мл (H711)

Код товару: 253369603
Зволожуюча маска Artero Spa Vital для собак та кішок, 650 мл (H711)
Зволожуюча маска Artero Spa Vital для собак та кішок, 650 мл (H711) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Artero ArteroВиробник

Маска-СПА харчування та відновлення вовни Artero Spa Vital Mask Artero Spa Vital Mask – унікальний косметичний продукт для інтенсивного харчування та відновлення вовни собак та котів. Якщо у вашого вихованця є проблема з надмірною сухістю вовни та шкіри, випаданням волосся, його турбують свербіж та лупа – Spa Vital допоможе вирішити ці проблеми. Формула, збагачена олією алое віра і насіння шипшини, має зволожуючу, відновлюючу, загоювальну та протизапальну дію. Ця маска відмінно підходить для чутливої шкіри, лисих собак і кішок, а також заспокоює шкіру після триммінгу. Олія насіння шипшини забезпечує гарне харчування шкіри, надає еластичність, зменшує почервоніння, подразнення та свербіж. Алое віра освіжає та відновлює шкіру. Вітамінний комплекс, збагачений протеїнами, підтримує природний жировий баланс шкіри та створює захисний бар'єр від токсинів.

Спосіб застосування

На чисту вологу вовну нанесіть достатню кількість маски. Масажуючими рухами розподіліть засіб від коріння до кінчиків і залиште для дії від 3 до 5 хвилин. Для найкращого розподілу скористайтеся гребенем, акуратно прочісуючи пасма вовни, починаючи з кінчиків волосся. Змийте багатою кількістю проточної води. Маска Artero Spa Vital Mask повинна наноситися на шерсть залежно від стану шерсті та довжини. Допускається використання маски як незмивного засобу.

склад

Aqua (Water), Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castror Oil, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Rosa Moschata Seed Oil, Butylcyclohexanol, Isopropyl Alchohol, Trideceth-12, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanlol, Ethylparaben, Methylparaben, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Залишити відгук проЗволожуюча маска Artero Spa Vital для собак та кішок, 650 мл (H711)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки