Відновлююча маска для слабкої, випадаючої шерсті з силіконом Апельсин Iv San Bernard Orange 20 мл (0029маска20мл)

Код товару: 249791403
Відновлююча маска для слабкої, випадаючої шерсті з силіконом Апельсин Iv San Bernard Orange 20 мл (0029маска20мл)
  • 75 кешбек 0,94
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість одиниць
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Iv San Bernard Iv San BernardВиробник

З відновленою маскою силікону можна зробити нескладну, зі спадної шерсті котів і собак, а також жирну чи суху шкіру для тварин.

Запобігає випадання вовни, Коли людина бореться з наслідками стресу, зменшує линьку, має відновлювальний, поживний, зволожувальний і тонізуючий ефект, це сприяє росту вовни.

Придає блиск і шовковість шерстному покриву.Склад: Вода, чапіаловий спирт, сетримонія хлорид, феноксіетанол, екстракт шкірки гіркого апельсина, пропиленглікон, лимонна кислота, парфуми (віддушка), лимонен, ліноол, СІ 18050, СІ 19140.Призначення: ЗАГРОЗА: Розтягти потрібну кількість маски з теплою водою в діаметрі 1 до 3 або 1 до 5 залежно від типу і стану шкіри та вовни, а потім нанести маску на суху розчесанну шерсть акуратною масуючими рухами, розподілюючи її на зріст вовни. Залишити на 15-30 хвилин, змити теплою водою.

Висушити шерсть феном або рушником.ОСНОВНОВИЙ ВХІД: Після миття шампунем ISB рівномірно нанести на шерстяний покрив акуратними рухами маску в концентрованому вигляді або розведена з теплою водою в пропорції 1 до 3. Залишити на 5-15 хвилин, змити теплою водою.

Висушити шерсть феном або рушником.ГЛИБОКО ПІТАННЯ І УВЛАЖНЕННЯ КОЖІ ТА ШЕРСТІ: Розмахи необхідної кількості маски з теплою водою в пропорції 1 до 3 або 1 до 5 в залежності від типу і стану шкіри та вовни, а потім нанести маску на суху розчісанну шерстю впорядкованими рухами, розподілюючи її по росту вовни. Залишити на 15-30 хвилин, змити теплою водою.

Далі застосування шампунь ISB згідно з інструкцією, потім на чисту вологу шерсть акуратними масуючими рухами нанести маску в концентрованому вигляді або розведена з теплою водою в пропорції 1 до 3. Залишити на 5-15 хвилин, змити теплою водою.

Висушити шерсть феном або рушником.ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗБЕРЕЖНОГО ПРИМІННЯ.

Залишити відгук проВідновлююча маска для слабкої, випадаючої шерсті з силіконом Апельсин Iv San Bernard Orange 20 мл (0029маска20мл)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки