Засіб проти шкірних паразитів у акваріумних риб Dajana MALACITE Green 1 л (D068)

Код товару: 250744203
Засіб проти шкірних паразитів у акваріумних риб Dajana MALACITE Green 1 л (D068)
  • 488 кешбек 6,10
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Malachite Green - засіб для дезінфекції, ефективно проти шкірних паразитів, рівносильної інфузорії, тpиxoдинa, xилoдoнeлia і плісені.

Засіб дуже ефективно, головним чином, проти шкірних паразитів, яка називається « Болезень білих точок» не більше → 1 мм - Ichthyophthius multifilis, Oodiniu, хижих інфузорій, бактерій і водоростей.

В акваріумі та риболовлі цей засіб широко використовують.

Оскільки цей метод дуже ефективний, рекомендується суворо дотримуватися інструкцій.Вам слід без жодних зобов’язань дотримуватися дозування, яке було введено в інструкції.

Якщо дотримуватись вищезгаданих умов, то результати лікування дуже високі.

Виключення складається з рибок, у яких інфікована ділянка зябро (рибки стоять головою до поверхні води й дихають).Призначення: Стартова доза макс. 1 мл / 100 л акваріумної води.

Ви обов'язково замінюєте 1⁄2 акваріумної води свіжою водою.Послідовність:На 1-ий, 30ій і 6-ий день, попередньо замінивши 1,2 води свіжою водою, влийте повну дозу (макс.

1 мл /100 л акваріумної води).На 9-ий день можна додати, не замінюючи воду, ще 1⁄2 дози або 1⁄2 дози FMC.Племена паразитів поступово виробили певний імунітет до хімікатів цього типу, тому дуже важливо не переривати лікування, а обов’язково довести його до кінця!Виключення фільтрів, збільшення температури, відключення підсвічування — це звичайні умови використання « Мулахітової сині » і природно, рибок не можна годувати.Будьте обережні в місцях з м’якою і кислою водою.

У такій воді дія акваріумних препаратів посилюється!Після закінчення хвороби рекомендується використовувати ВIOFILTR і START+ для оновлення денітрифікаційних бактерій у наповненнях фільтрів, а тим самим для оновлення біологічної рівноваги в акваріумі.Виробник: DAJANA PET, s.r.o.

Залишити відгук проЗасіб проти шкірних паразитів у акваріумних риб Dajana MALACITE Green 1 л (D068)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки