Рідкісне добриво для підбивання рослин Dajana PROFLOR (100мл, 10шт/уп) (D037)

Код товару: 249354503
Рідкісне добриво для підбивання рослин Dajana PROFLOR (100мл, 10шт/уп) (D037)
  • 74 кешбек 0,93
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Proflor 100 ml - Це тип добрива, яке легко засвоюється рослинами, відрізняється дуже ефективною заспокійливою здатністю і стабілізує значення рН в акваріумі.

Dajana Proflor містить один з найактивніших хелатоподібних агентів — кислоту етилендіотетрауксусової EDTA, яка поєднує позитивно заряджені мікроелементи (железо, цинк, марганець, мідь) з молекулами органічних сполук і утворює комплексні сполуки, які називаються хелатами.

Міцний зв’язок у хелатах поліпшує засвоєння рослин і захищає від небажаного хімічного зв’язку з речовинами, які можуть призвести до незворотної блокації, наприклад фосфору та заліза.

Для виготовлення цього засобу використовують сировину найвищої якості: легко розчинені форми азоту, фосфору, калію, магнію, кальцію, а також напр., залізо й бор.

Dajana Proflor містить надлишкову кількість EDTA, яка додатково дозволяє створювати хелатоподібні зв’язки з кальцій, магнію та залізом у акваріумній воді, таким чином, даючи їх використовувати як поживні речовини. Цей процес також зменшує твердість води.

Таким чином, мікроелементи у ставці можуть постійно всмоктуватися рослинами, не залежачи від якості води в акваріумі.

Попередження Удобрювати акваріумні рослини дуже важливо, тому виділяйте її якомога більше уваги, оскільки середовище в акваріумах часто значно відрізняється від природних тропічних вод, переважно за значенням рН і жорсткості води, вмісту солей та вмістом перегнових речовин.

В акваріумах з жорсткою водою високий рН (щелонна) рослини всмоктують добрива гірше.

Для доброго росту рослин у вашому акваріумі рекомендується обмежити подачу повітря за допомогою каменів або привласнення повітря механічними фільтральними головками.

Слід знайти компроміс між споживанням кисню (О2) для мешканців акваріуму і наявністьм вуглекислого газу у воді, тому що він необхідний для оптимального росту рослин. Дозування: 10 мл на 50 л акваріумної води. Виробник: DAJANA PET, s.r.o. Пакування: 100 ml.

Залишити відгук проРідкісне добриво для підбивання рослин Dajana PROFLOR (100мл, 10шт/уп) (D037)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки