Ph тестер вологості, кислотності і освітленості грунту. Аналізатор 3-1 (ETP-301)

Код товару: 250889403
Ph тестер вологості, кислотності і освітленості грунту. Аналізатор 3-1 (ETP-301)
  • 410 кешбек 5,13
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Kelilong ElectronВиробник

3-1 Ph тестер вологості, кислотності і освітленості ґрунту для кімнатних рослин, теплиць, оранжерей і т. д.

Розведення рослин є особливим мистецтвом, яке ґрунтується на дотриманні технологій, певних правил і знання секретів.

Садівникам і городникам не обійтися без деяких приладів і пристосувань, які істотно полегшують процес вирощування рослин.

Одним з таких пристроїв є прилад для вимірювання вологості і кислотності грунту або pH.

Ви втомилися від того, що ваші рослини хворіють і вмирають? Якщо так, то проблема може бути з грунтом, в якій ростуть рослини.

Для того, що б контролювати вологість і кислотність грунту Вам потрібен цей простий прилад - аналізатор вологості грунту 3-1.

Тестер для вимірювання вологості ґрунту – це відмінне пристосування Зв1 для представників аграрної сфери або любителів-садівників.

C допомогою пристрою можна швидко і легко виміряти основні параметри грунту для вирощування плодово-ягідних і декоративно-квіткових культур, у відкритому грунті або закритих приміщеннях.

Контролюйте рівень pH, вологість і освітленість грунту і хороший урожай вам гарантований! Універсальний вимірник стану грунту це один незалежний прилад поєднує в собі три окремих приладу: - вимірювач освітленості (верхня шкала); - вимірювач вологості (середня шкала); - вимірювач кислотності – рН (нижня шкала) Прилад енергонезалежний (не вимагає підключення джерел живлення), забезпечений двома жорстко ― закріпленими щупами довжиною 17см. кожен і фотоелементом вбудованим в корпус.

Застосування приладу дозволяє виміряти і відкоригувати показники кислотності, вологості і освітленості грунту в окремому квітковому горщику, ящику для розсади, в теплиці або на грядці.

Для проведення вимірювань щупи приладу занурюють у ґрунт на необхідну глибину – до 17 див.

Перемикач шкали встановлюється у положення відповідне вимірюваного параметру.

Вимірювання рівня освітленості грунту Перевести перемикач у положення LIGHT (середнє положення). По верхній шкалі визначте рівень освітленості.

Шкала проградуйована в люксах (лк.) від 0 до 2000 лк.

Люкс –це одиниця освітленості характеризує світловий потік на одиницю площі.

Для прикладу: освітленість вночі в повний місяць ― 0,2 лк.

, освітленість необхідна для читання ― 30-50лк., на робочому столі для тонких робіт – 400-500лк., схід і захід Сонця в ясну погоду -1000лк., на відкритому місці у похмурий літній день – 1000-2000лк.

Вимірювання рівня вологості грунту Перевести перемикач у положення MOIST (крайнє ліве) За середньою шкалою вважати показання стрілочного індикатора (вологість грунту): Червона зона (1-3) – суха або трохи вологий грунт.

Підходить для таких рослин як, кактуси; Зелена зона (3-8) – злегка волога або вологий грунт.

Підходить для більшості кімнатних рослин: Бегонія, Цикламен, Фікус, Фуксія, Фіалка, Азалія, Адіантум, Герань та багато інших; Синя зона (8-10) – дуже вологий грунт.

Не поливайте рослину до тих пір, поки рівень вологості не знизиться.

Визначення кислотності грунту (ph) Перевести перемикач у положення PH (крайнє праве положення).

По нижній шкалі визначте рівень кислотності або лужності грунту.

Шкала проградуйована від 3,5 - кислотне середовище до 8,0 - лужне середовище.

Для прикладу деякі значення ph: харчовий оцет-2,4; яблучний сік - 3,0; кава-5,0; чиста вода-7,0.

Особливості аналізатора грунту: 100% новий і висока якість; Не вимагає батарейок; зубці вимірюють вологість і рн ґрунту від рівня кореня; Вимірювач вологості працює з усіма типами грунтів і підходить для використання в домашніх умовах і у відкритому грунті.

Просто помістіть його в грунт, встановивши параметри, які ви хочете виміряти; 3 функції в одному компактному аналізаторі - вимірювання вологості, рн ґрунту і освітлення; Проста шкала зчитування індикатора; Неймовірно простий у використанні - просто вставте його в грунт; Працює з домашніми та садовими рослинами; Сприяє вирощування здорових рослин; Технічні характеристики: Колір: зелений Довжина зонда: App180mm Загальний розмір: 260x58x36 мм Матеріал: пластик + нержавіюча сталь Діапазон вимірювання вологості: 0-10 Дальність читання: 0-2000 люмен Багатофункціональний: може протестувати вологу/світ/pH Вологе значення (1-10RH): 1-3 (червоний): потрібно поливати 4-7 (зелений): Сприятлива вологість 8-10 (синій): занадто вологий Значення pH (8-3,5): Нейтральне рішення: = 7 Кислотна реакція: 7 Комплектація: 1 х тестер аналізатор вологості грунту 3-1.

Залишити відгук проPh тестер вологості, кислотності і освітленості грунту. Аналізатор 3-1 (ETP-301)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки