Засіб для видалення хлору з води для акваріуму Dajana Chlor Stop 250 мл DP532B(D152)

Код товару: 250744903
Засіб для видалення хлору з води для акваріуму Dajana Chlor Stop 250 мл DP532B(D152)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Chlor Stop - Ефективний засіб для видалення надмірної кількості хлору, що часто буває в водопровідній воді, обробляючий на дорозі до споживача.Максимальна кількість хлору в питній воді становить 0,3 мг/л у споживача.

Водозбірні установки для питної води використовують для дезінфекційного хлору, який потрібен для знищення бактерій та профілактичної безпеки води.

І хоча дуже неправдоподібно, що до споживача заступиться вода, яка містить максимальну допустиму кількість (зазвичай це 0,1 — 0,2 мг/л), рекомендується при створенні акваріумів або заміни великої кількості води використовувати засіб для негайного видалення хлору — CHLOR STOP.Хлор - Це дуже ефективна речовина, яка може завдати шкоди акваріумним рибам та рослинам, що часто повторюються.При застосуванні засобу Dajana Chlor Stop негайно станеться реакція, коли засіб окислиться і перетвориться на неактивну речовину, нешкідливу для риби та рослин, і мало хлоридів.

Під дією ферментів і мікроорганізмів відбудеться повне розкладання цієї речовини.

Під час створення нового акваріуму рекомендується після такого дехолорування застосувати START PLUS і BIOFILTR для прискорення біоритму.Професійні акваріумісти використовують CHLOR STOP, коли в акваріумі замінюють воду частою і важливою заміною в акваріумі в гігієнічних ємках (для вирощування рибок, де часто їх забагато) без піску та рослин, тільки з хорошою технікою.

Для зменшення негативного впливу таких умов рекомендується вживати ALOE GEL, який є чистим натуральним екстрактом з рослини алое вера.

Засіб має відмінні заживлюючі властивості і позитивно впливає на оновлення та утворення захисної слизи на шкірі рибок.Рекомендація Dajana Chlor Stop також стосується акваріумістів або власникам декоративних паркових ставків, які використовують воду з власних колодязів. Колодці потрібно час від часу дезінфетувати.

Для цього використовують хлоран натрієвий, який ефективно знищує бактеріальне забруднення вашого джерела.

Ви можете також виключити дію хлорана натрієвого після обробки колодязя за допомогою засобу CHLOR STOP, після чого воду можна відразу ж використовувати для акваріуму або ставка, звичайно, після попередньої температурної підготовки.Дозування: 5 мл на 25 л акваріумної води.Виробник: DAJANA PET, s.r.o.

Залишити відгук проЗасіб для видалення хлору з води для акваріуму Dajana Chlor Stop 250 мл DP532B(D152)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки