uk ru

Відбілюючий шампунь Tauro Pro Line White Coat Whitening Shampoo для собак і кішок з білою вовною 50 мл (4771317470508)

Код товару: 247895603
Відбілюючий шампунь Tauro Pro Line White Coat Whitening Shampoo для собак і кішок з білою вовною 50 мл (4771317470508)
Відбілюючий шампунь Tauro Pro Line White Coat Whitening Shampoo для собак і кішок з білою вовною 50 мл (4771317470508) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tauro Pro Line Tauro Pro LineВиробник

Шампунь "White Coat Whitening" з інгредієнтами найвищої якості і екстрактом меду, призначений для посилення білого забарвлення шерсті вихованця. Засіб призначений для собак і котів з білою шерстю.

Фіолетовий пігмент в шампуні прекрасно нейтралізує і видаляє з шерсті пожовклі або підрум'янені кольори.

Для білошерстних вихованців:

Склад: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Panthenol, Glycerin,Mel (Honey) Extract, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Urea, Lactic Acid, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Citric Acid, Acid Violet 43, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

З екстрактом меду

Завдяки медовому екстракту в складі, шерсть стає м'якою і шовковистою, а завдяки пантенолу вона легко розчісується і набуває здорового блиску.

Перевірено професіоналами:

Використання Розбавити шампунь теплою водою в співвідношенні 1:10, змочити шерсть і рівномірно розподілити по всій довжині. Масажувати протягом 3 хвилин і добре промити теплою водою. Не забудьте використовувати кондиціонер і Tauro Pro Line Pure Mist, щоб отримати кращий ефект.

Рекомендація: засіб розроблено, щоб посилити біле забарвлення шерсті тварин. Підходить для використання як для світлих собак, так і для котів. Завдяки своїй надзвичайно ніжній формулі, шампунь ідеально підходить для домашніх тварин з чутливою шкірою.

Зроблено в Європейському Союзі.

Попереджувальна інформація. Тільки для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима і ротом. Алергічна реакція виникає рідко. Якщо у вашого вихованця все-таки з'явилася алергічна реакція - припиніть використання продукту. Зберігати добре закритим, в оригінальній упаковці, в сухому і прохолодному місці. Захистіть від дітей.

Залишити відгук проВідбілюючий шампунь Tauro Pro Line White Coat Whitening Shampoo для собак і кішок з білою вовною 50 мл (4771317470508)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки