Таблетки Boehringer Ingelheim NexGard Spectra проти бліх, кліщів і глистів для собак L, 15-30 кг, 1 таблетка (56794)

Код товару: 250159803
Таблетки Boehringer Ingelheim NexGard Spectra проти бліх, кліщів і глистів для собак L, 15-30 кг, 1 таблетка (56794)
  • 1 421 1 383 кешбек 17,29
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Boehringer Ingelheim Boehringer IngelheimВиробник

Таблетки Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру проти паразитів для собак L (15-30 кг) (1 таблетка)Boehringer Ingelheim NexGard Spectra (Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру) - смачна жувальна таблетка для собак проти найбільш поширених зовнішніх і внутрішніх паразитів собак.

НексГард Спектру крім дії на зовнішніх паразитів, бореться проти гельмінтів - аскарид, волосоголовців, анкілостом, а також собак захищає від дирофіляріозу.

Склад: 1г препарату містить діючі речовини: Афоксоланер 18,75 мг; мильбемицин оксим 3,75 мг, а також допоміжні речовини.

За зовнішнім виглядом препарат являє собою таблетки від світло-рожевого до темно-рожевого кольору, круглої (позиція від 2 до 3,5 кг) або прямокутної форми.

Boehringer Ingelheim NexGard Spectra (Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру) випускають у п'яти дозуваннях (таблетки по 0,5 г; 1 г; 2г; 4г, 8 м) розфасованими по 3 таблетки в блістери і упаковані в картонні коробки.

Зберігають препарат у закритій заводській упаковці, при температурі від 0оС до 30проС.

Фармакологічні властивості: Boehringer Ingelheim NexGard Spectra (Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру) комбінований протипаразитарний препарат.

Вхідні до складу препарату діючі речовини (афоксоланер і мильбемицин оксим) забезпечують широкий спектр противопаразитарного дії щодо ектопаразитів і гельмінтів, що паразитують у собак.

Препарат активний проти дорослих бліх (Ctenocephalides felis, (Ctenocephalides cani) проти кліщів (Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus і D.

variabilis, Ixodes ricinus і Ixodes scapularis, Amblyomma americanum і Haiaphysalis longicornis), шлунково-кишкових нематод (Toxocara canis, Toxocara leonine, Ancylostoma caninum, Ancylostoma braziense, Trichuris vuilpis), личинок дирофілярій (Dirofilaria immitis) Афоксоланер інсектоакарицид з групи изоксазолина, механізм дії полягає в блокуванні ГАМК-залежних рецепторів членистоногих, порушення передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі ектопаразитів.

Після перорального застосування, афоксоланер всмоктується в шлунково-кишковому тракті і досягає системного кровотоку, і максимальна концентрація в плазмі відзначається через 2-4 години після застосування препарату, біодоступність становить 88%.

Афоксоланер повільно метаболізується і виводиться з організму з жовчю і сечею.

Інсектицидну дію препарату починається через 30 хвилин після перорального застосування, загибель бліх відбувається протягом 6год і іксодових кліщів протягом 24 год.

Одноразове застосування препарату запобігає повторне зараження протягом 1 місяця.

Мильбемицина оксим макроциклический лактон, активний стосовно личинок та імаго нематод, які паразитують в шлунково-кишковому тракті, а також личинок дирофілярій.

Механізм дії мильбемицина обумовлений підвищенням проникності клітинних мембран для іонів хлору, що призводить до сверхполяризации мембран клітин нервової і м'язової тканини і загибелі паразита.

Порядок застосування і протипоказання: Лікування акарозов собак, які викликані кліщами, блохами, лікування собак при зараженні шлунково - кишковими нематодами, комплексна терапія алергічного дерматиту, профілактика дирофіляріозу собак.

Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до діючих речовин (компонентів) препарату. Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам.

Не застосовувати цуценятам до 8-тижневого віку і масою тіла до 2 кг. Не застосовувати інших тварин, окрім собак.

Дози й застосування препарату: Препарат НексГард Спектру застосовується перорально, одноразово в дозі 2,5 5,36 мг (залежно від маси тіла собаки) афоксоланера і 0,5-1,07 мг мильбемицина оксима на 1 кг маси тіла тварини.

Для собак масою тіла більше 60 кг використовується комбінація таблеток різного ваги.

Boehringer Ingelheim NexGard Spectra (Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру) може використовуватися в якості сезонного лікування проти бліх та кліщів (замінюючи лікування моновалентним препаратом) у собак з встановленим діагнозом шлунково-кишкових нематодозів.

Одноразове застосування препарату є ефективним при лікуванні шлунково-кишкових нематодозів.

Після проведеного лікування нематодозів наступна обробка тварин проти бліх і кліщів проводиться моновалентными препаратами.

З метою профілактики дирофіляріозу в неблагополучних регіонах препарат НексГард Спектру застосовують у весняно-літньо-осінній період щомісяця, починаючи за місяць до початку літа переносників збудника - москітів і комарів, і закінчують не раніше, ніж через місяць після завершення їх літа.

Якщо тварині застосовували інший препарат, який захищає від дирофілярій, перше застосування препарату НексГард Спектру необхідно починати через 1 місяць після останньої обробки попереднім препаратом.

Перед обробкою препаратом для профілактики дирофіляріозу, рекомендується провести обстеження собак віком старше 8 місяців на присутність в організмі статевозрілих дирофілярій. Не допускається разламывания таблеток.

Boehringer Ingelheim NexGard Spectra (Берінгер Інгельхайм НексГард Спектру) має приємний аромат і смак і, як правило, добре поїдається собаками, в протилежному випадку, препарат згодовують з кормом.

Необхідно переконатися, що собака повністю проковтнула необхідну дозу препарату. Виробник: "Boehringer Ingelheim.

Залишити відгук проТаблетки Boehringer Ingelheim NexGard Spectra проти бліх, кліщів і глистів для собак L, 15-30 кг, 1 таблетка (56794)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
17 999 11 15 999 кешбек 188