Краплі протипаразитарні на холку Boehringer Ingelheim (Merial) NexGard Combo spot-on L для котів 2,5- 7,5 кг (169803)

Код товару: 248134103
Краплі протипаразитарні на холку Boehringer Ingelheim (Merial) NexGard Combo spot-on L для котів 2,5- 7,5 кг (169803)
  • 1 235 кешбек 15,44
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Boehringer Ingelheim Boehringer IngelheimВиробник

NexGard Combo - призначений для боротьби та профілактики зараження блохами, кліщами (у тому числі вушними) та гельмінтіами у кішок.

Препарат зручний тим, що одночасно впливає на 12 видів котячих паразитів.

Його рекомендують застосовувати, коли тварина страждає одночасно від зовнішніх та внутрішніх паразитів або є обґрунтована підозра на таку проблему.

Препарат NexGard Combo знищує кліщів та оберігає від повторного зараження від місяця до 5 тижнів (залежно від виду), а бліх знищує настільки швидко, що вони не встигають відкласти яйця. Такий же жорстокий NexGard Combo і до глистів.

Дивовижний препарат нового покоління очистить організм кота від більшості видів паразитів тільки за один прийом. Препарат також ефективний при лікуванні лишаю.

Три діючі речовини у складі препарату ефективно борються не лише з дорослими особинами паразитів, а й з їх личинками.

Котів необхідно обробляти від паразитів, інакше вони розмножуються дуже швидко і в критичній кількості можуть завдати здоров'ю вихованця непоправної шкоди.

NexGard Combo можна використовувати не тільки для дорослих котів, але і для кошенят у період активного росту: застосування дозволено для тварин 8 тижнів від народження та вагою від 0,8 кг.

NexGard Combo використовують для лікування стрічкових, шлунково-кишкових гельмінтів, ефективний він і при лікуванні інфекцій, викликаних легеневими гельмінтами, застосовується для профілактики дирофіляріозу.

Зараження тварин одночасно різними видами паразитів – велика проблема і NexGard Combo надійний помічник у боротьбі з цим.

Переваги та особливості: протипаразитарний препарат широкого спектру дії: ефективно бореться з ендо- та ектопаразитами; рекомендовано застосування при ураженні кількома видами паразитів; можна використовувати для кошенят віком від 8 тижнів; є профілактичним засобом проти дирофіляріозу; препарат випускається у 2 дозуваннях; проста та зручна форма застосування; безпечний для тварин та ефективний проти паразитів препарат.

Форма випуску: NexGard Combo S - розчин точкового нанесення для котів вагою < 2,5 кг; NexGard Combo L - розчин точкового нанесення для котів вагою 2,5-7,5 кг.

Протипоказання: не використовуйте у випадках підвищеної чутливості до активних речовин або будь-якої з допоміжних речовин.

Побічні ефекти: у клінічних дослідженнях невдовзі після введення рідко спостерігалися гіперсалівація, діарея, минущі шкірні реакції в місці нанесення (локальна алопеція, свербіж), анорексія, млявість та блювання.

Більшість реакцій легкі, короткочасні і самокупуються.

Виробник: власник реєстраційного посвідчення: Boehringer Ingelheim International GmbH, Німеччина.

Розміщення виробничих потужностей: Франція, Бразилія.

Залишити відгук проКраплі протипаразитарні на холку Boehringer Ingelheim (Merial) NexGard Combo spot-on L для котів 2,5- 7,5 кг (169803)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки