Миючий пилосос Dreame Wet & Dry Vacuum H12 Core (HHR22B)

Код товару: 257122203
Миючий пилосос Dreame Wet & Dry Vacuum H12 Core (HHR22B)
  • 12 999 11 999 кешбек 450
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

3 890 3 889 кешбек 60,00

Характеристики

  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
  • Насадка Підлога/Килим
  • Випускний фільтр
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dreame DreameВиробник

Акумуляторний миючий пилосос для вологого та сухого прибирання Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Core Інноваційний мийний пилосос без проводів Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Core здатний прибирати не тільки сухе забруднення, такі як пил, крихти, волосся.

Девайс обладнаний системою фільтрації та збору вологого сміття та бруду за допомогою моторизованої щітки та високого ступеня всмоктування повітряно-крапельної маси.

Даний пристрій дозволить вам значно знизити час, що витрачається на прибирання підлогових покриттів різного типу.

Основні переваги моделі Dreame H12 Core: Розумна система управління Можливість прибирати сухі та мокрі забруднення Функція самостійного очищення після прибирання Легке керування та зміна режимів прибирання Датчик для виявлення бруду на підлозі Один девайс для всього Динамічний пилосос Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Core дозволить вам робити звичне прибирання в будинку за допомогою всього одного універсального пристрою.

Для початку прибирання вам необхідно лише зарядити пристрій, встановити насадку, увімкнути пристрій і вибрати необхідний режим прибирання.

Після включення пилососа вбудований мотор розвине дивовижну швидкість обертання, що забезпечить збільшену силу всмоктування сміття. Автоматичне виявлення забруднених ділянок Пилосос H12 Core обладнаний спеціальною системою, яка здатна виявити місця забруднення самостійно та збільшити потужність всмоктування.

Така функція дозволяє пристрою інтелектуально підлаштовуватися під ваші потреби в цей момент прибирання, і в той самий час заощаджувати заряд акумулятора там, де це можливо.

Застосовуйте всю потужність пилососа тільки в тих місцях, де це дійсно потребує. Зручність використання та чищення Пилосос має зручну конструкцію та розташування елементів, завдяки чому їм легко керувати та маневрувати під час збирання.

А після проведення очищення всіх підлог у вашому будинку чи квартирі ви можете скористатися вбудованою функцією самоочищення.

Після процедури очищення пилосос сповістить вас відповідним звуковим сигналом. Прибирайте будь-яке покриття та площі Вбудований елемент бездротового живлення дозволяє використовувати пилосос для збирання протягом 25 хвилин.

Для автономного вологого очищення тут передбачено два баки: для чистої та відпрацьованої води.

Бак для чистої має об’єм 0,9 літра, а для брудної – 0,5 літрів.

Цих параметрів достатньо для прибирання всієї квартири площею більше від середнього. Вмонтований екран для сповіщень та керування Світловий дисплей призначений для зручного вибору потужності, відображення статусу пилососа.

Крім того, на екран виводиться інформація про стан заряду акумулятора в режимі реального часу.

Колірна індикація підкаже вам про рівень забруднення поточної ділянки: зелена - слабко, жовта середньо, червона - сильні забруднення покриття. Зручність та простота Щіточний валик для прибирання, що обертається, дозволяє легше переміщати пилосос по покриттях для прибирання.

Конструкція пилососа має свою вагу, проте вона досить комфортна для прибирання однією рукою.

Елементи управління та індикація розміщені у зручних місцях. Очищення будь-яких поверхонь одним приладом Перемикайте режими збирання одним натисканням.Залежно від типу покриття для підлоги ви можете використовувати сухе чищення або вологе прибирання.

Вологе прибирання підійде для твердих покриттів, таких як плитка, ламінат, паркет або лінолеум.

Сухе складання для килимових покриттів. Передовий дизайн та зовнішній вигляд Пилосос виготовлений у міцному корпусі, що має вертикальну конструкцію.

Всмоктувальна сторона для прибирання розташована нижній частині, потім розташовується бак для брудної відпрацьованої води, бак для чистої води та ручка для маніпулювання пристроєм.

Для зберігання пилососа можна використовувати комплектний майданчик, на якому також можна розташувати аксесуари для пилососу Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Core та одночасно заряджати пристрій.

Самоочищення здійснюється також на зарядній станції. Комплектація Dreame Wet&Dry Vacuum Cleaner H12 Core У коробці від виробника Dreame ви знайдете: Пилосос для прибирання Основная трубка девайсу Роликова щітка для підлоги Чистяча щітка для обслуговування Змінний фільтраційний елемент Чистий розчин для миття підлоги Тримач для зручного зберігання аксесуарів Зарядний пристрій 230 Вольтів Зарядну станцію для зберігання пилососа у вертикальному положенні Інструкція з обслуговування девайсу та його застосування.

Залишити відгук проМиючий пилосос Dreame Wet & Dry Vacuum H12 Core (HHR22B)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки