uk ru

Спрей PetArmor Home Yard and Premise від бліх, кліщів, комарів та комах у дворі та нежитлових приміщеннях 946 мл (73091012320)

Код товару: 261009403
Спрей PetArmor Home Yard and Premise від бліх, кліщів, комарів та комах у дворі та нежитлових приміщеннях 946 мл (73091012320)
Спрей PetArmor Home Yard and Premise від бліх, кліщів, комарів та комах у дворі та нежитлових приміщеннях 946 мл (73091012320) - Прев'ю фото №1
  • 1 462 кешбек 18,28
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник PetArmor PetArmorВиробник

PetArmor Home Yard and Premise ПЕТАРМОР ХОУМ ЯРД спрей від бліх, кліщів, комарів, комах надворі та в нежитлових приміщеннях

Боротьба з блохами і кліщами починається з обробки довкілля, у якому мешкають ваші улюбленці. Із засобом PetArmor Home Yard and Premise захист від комах буде набагато простішим!

Спрей PetArmor Home Yard and Premise призначений для знищення шкідливих комах надворі та в нежитлових приміщеннях. Він поставляється в комплекті з розпилювачем і зручним аплікатором для садового шланга, тож ви просто приєднуєте контейнер до шланга, вмикаєте воду й усуваєте шкідників.

Чому варто купити засіб від комах PetArmor Home Yard and Premise:

ЩО МОЖНА ОБРОБЛЯТИ

ВАЖЛИВО! Не дозволяйте дітям і тваринам перебувати в місці розбризкування препарату до повного його висихання. Не обробляти дрова!

ОБРОБКА ГАЗОНІВ

Застосовувати в разі першої появи комах або за першого виявлення пошкодження газону. Повторна обробка потрібна тільки для підтримання контролю, не раніше, ніж через 4-6 тижнів.

1. Ретельно полийте траву за кілька годин до обробки. 2. Обробляйте за висоти рослинності на газоні не вище 7,5 см. 3. Виміряйте площу, яку необхідно обробити. Порахуйте квадратні метри, перемноживши довжину на ширину. 4. Рівномірно розбризкайте засіб, обробляючи весь газон. 5. Для кращого ефекту уникайте поливу та косовиці протягом 24 годин після обробки.

ПРИМІТКА: загибель комарів на ділянці, що оброблена PetArmor Home Yard and Premise, може зайняти деякий проміжок часу, тривалість якого залежить від погодних умов.

ОБРОБКА КВІТІВ, ДЕРЕВ, КУЩІВ

Застосовувати за першої появи комах.

1. Ретельно нанести на верхнє і нижнє листя, стебла й гілки. 2. Засіб добре проходить у густе листя. 3. Для обробки рослин у горщиках злегка обробіть поверхню ґрунту. 4. Розбризкуйте в безвітряну погоду, щоб уникнути потрапляння спрею на непередбачені для обробки ділянки. 5. Обробка має проводитися за температури 10-24°C. Розбризкуйте спрей рано вранці або після обіду, ближче до вечора, якщо температура перевищує +29°C. 6. Обробляйте за потреби. Інтервал між обробками 7-14 днів.

ПРИМІТКА. Для знищення комах і паразитів із високим порогом виживання може знадобитися від 2-х до 3-х обробок. Комарі, що залишилися на обробленій ділянці, загинуть після обробки впродовж деякого часу, що залежить від погодних умов.

ОБРОБКА ФУНДАМЕНТІВ, САРАЇВ

Щоб запобігти потраплянню комах у будинок, обробіть ґрунт навколо будинку поруч із фундаментом. Ширина оброблюваної смуги - 0,6 м. Крім того, треба ще обробити фундамент будинку заввишки 0,6 м. За необхідності повторіть обробку через 14 днів. НЕ ОБРОБЛЯТИ ДРОВА!

Залишити відгук проСпрей PetArmor Home Yard and Premise від бліх, кліщів, комарів та комах у дворі та нежитлових приміщеннях 946 мл (73091012320)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки