Швидкий запуск і заселення акваріума Prodibio Start Up
Швидкий запуск і заселення акваріума Prodibio Start Up - Прев'ю фото №1

Швидкий запуск і заселення акваріума Prodibio Start Up

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість в упаковці
  • 2 ампули
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Prodibio ProdibioВиробник

Швидкий запуск і заселення акваріума Засіб Start Up - це двокомпонентний набір складається з Stop Ammo Start і BioDigest Start.

Застосовується для швидкого і безпечного запуску акваріума з прісною і морською водою.

Дозволяє рибам акліматизуватися в новій середовищі. Start Up швидко запускає азотний цикл в акваріумі.

При первинному запуску акваріума перші кілька годин водопровідна вода за рахунок циркуляції і аерації звільняється від дезінфікуючих газів, таких як фтор, хлор або азот.

Потім у цій воді можуть оселитися різноманітні колонії бактерій, але чисто вимиті декорації, добре промитий грунт і чисті стінки акваріума надають не дуже багато поживних речовин для мікроорганізмів.

Тому колонії бактерій будуть нечисленні, а спеціалізовані бактерії, які беруть участь в азотному циклі і отримують енергію в процесі окислення азоту, можуть так і не заселитися в такому акваріумі.

Важливим моментом азотного циклу, часто упускаемым з виду, є те, що колонії нітрифікуючих бактерій ростуть слідом за зростанням азотовмісних речовин у воді.

Тобто, кількість аміаку/амонію у воді накопичується швидше, ніж зросте колонія бактерій, здатна утилізувати цю кількість.

Виходить, що при щільній або швидкої посадки риб в акваріум виникає ризик отруєння риб продуктами метаболізму.

В якості профілактики подібних ситуацій компанія Prodibio пропонує використовувати препарат Start Up.

Засіб Stop Ammo Start - натуральний продукт, що складається з рослинних екстрактів.

Він нейтралізує аміак, що виділяється при запуску акваріума, і знижує продукцію нітритів.

У той же час відбувається розмноження містяться в BioDigest бактерій і налагодження біологічної фільтрації.Средство BioDigest Start, которое содержит живые природные очищающие бактерии, в том числе нитрифицирующие бактерии, способствует биологической фильтрации аквариума и быстрому запуску рыб.

За счёт пищевой конкуренции эти бактерии избавляют от мутной воды, размножения паразитирующих микроорганизмов, тем самым снижают риск возникновения необъяснимых болезней рыб.

Размещение 1/3 самых сильных рыб возможно после около 4 часов обработки пресной воды и 12 часов обработки морской воды (отключить отстойник и стерилизатор с ультрафиолетовым излучением перед применением средства Start Up.

Запускать их снова только во время размещения первых рыб).Продукты для аквариумов Prodibio расфасованы в стеклянные ампулы в инертной среде с разовой дозой, что дает им массу преимуществ:- они могут храниться неограниченно долгое время при комнатной температуре;- продукт всегда готов к использованию;- защищен от кислорода и света;- упаковка в разовых дозах сокращает расход продукта.Для запуска аквариума объёмом от 120 до 180 литров 6 ампул.Для запуска аквариума объёмом от 180 до 360 литров 12 ампул.Для запуска аквариума объёмом от 360 до 1000 литров 30 ампул.Детальна інструкція по застосуванню російською мовою вказана на упаковці.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки