uk ru

Набір для догляду за акваріумом з морською водою Prodibio BioClean Salt30 ампул

Код товару: 262774303
Набір для догляду за акваріумом з морською водою Prodibio BioClean Salt30 ампул
Набір для догляду за акваріумом з морською водою Prodibio BioClean Salt30 ампул - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість в упаковці
  • 30 ампул
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Prodibio ProdibioВиробник

Набір для догляду за акваріумом з морською водою.Набір BioClean Salt ідеальний для видалення органічних відходів і для природного очищення акваріума з морською водою.

У набір BioClean Salt входить: засіб BioDigest - концентрована суміш з різних штамів природних живих нітрифікуючих і денитрифицирующих бактерій; засіб Bioptim - джерело вуглецю і мікронутрієнтів, які прискорюють очищувальну діяльність бактерій.Prodibio BioDigest - це природна концентрована суміш містить натуральні штами природних живих нітрифікуючих і денитрифицирующих бактерій службовців унікальним біологічним фільтром, причому кожен штам завершує роботу, розпочату іншим штамом.

Кожен вид бактерій доробляє роботу, започатковану попереднім видом.

Бактерії з більш швидким, але більш коротким життєвим циклом, швидко переводять токсичні продукти (такі як аміак і нітрити), у менш токсичні нітрати.

Потім більш повільні бактерії, але з більш тривалим життєвим циклом, відновлюють нітрати до азоту, а гетеротрофные бактерії, утилізують мулові відкладення, знижуючи рівень фосфатів і зменшуючи зростання водоростей.

Одна стандартна ампула BioDigest містить 50 мільярдів, спеціально підібраних штамів бактерій, які працюють в команді, таким чином, бактерії забезпечують чистоту акваріума, знижують вміст нітритів, нітратів і фосфатів, перешкоджають розмноженню водоростей, змагаючись з ними за їжу, знижуючи ризик появи хвороб.

Штами запаяні в скляну ампулу під азотом, без доступу кисню, залишаються саме в тому вигляді, в якому це планувалося виробником.

Вони не окислюються і не розкладаються, не мають терміну придатності.

Адже до того, поки не розкрита ампула і кисень не отримає доступ всередину, продукту нічого не загрожує.

При кімнатній температурі, продукти Prodibio можуть зберігатися нескінченно довго.

Бактерії, запаковані в ампулу під азотом, знаходяться в стані анабіозу.

Тобто, перебуваючи в абсолютно живому стані, їм не потрібно харчування, вони не конкурують один з одним, що дозволяє виробнику упаковувати в одну ампулу більшу кількість видів бактерій.

В такому стані анабіозу, бактерії можуть перебувати нескінченно, без шкоди для себе.

При запуску немає ризику передозування, так як препарат BioDigest бактеріальний.Види штамів і бактерій: • Pseudomonas stuzeri;• Nitrobacter winogradskyi; • Paracoccus denitrificans;• Nitrosomonas europaea.

Переваги використання:• тривалий термін зберігання; • ефективність 100% при використанні, так як бактерії не сплять і не деградують під час відкриття флакона; • збільшується переробка їжі на 30% (вага їжі/вага рибок); • Швидке відновлення біологічної фільтрації і запуску риб.

• Зниження рівня нітритів, нітратів.• Зниження фосфатів.• Біологічне очищення акваріума допомогою переробки органічних відходів.• Оптимальні пропорції збереження і відновлення штамів бактерій.• Поліпшення показників якості води.• Зниження кількості незрозумілих хвороб.• Для акваріумів з морською водою.Чому кожні 15 днів? Ампули Prodibio BioDigest особливо ефективні протягом 2 тижнів згідно з їх застосування.

Швидкість розмноження бактерій, що відрізняється у різних штамів, дозволяє зберігати ці оптимальні для очищення пропорції протягом 15 днів.

Навіть якщо ви захочете прискорити процес очищення, немає необхідності перевищувати дозу.

Просто частіше використовуйте, наприклад, щотижня.При регулярному застосуванні BioDigest відновлює співвідношення між основними видами бактерій і покращує якість води.

Ці властивості посилюють його дію при спільному використанні з препаратами BioTrace (для прісної води) або Bioptim (для морської води).Prodibio Bioptim - препарат для морських акваріумів, містить мікроелементи, амінокислоти і вітаміни, які прискорюють метаболізм у гетеротрофних бактерій, джерело вуглецю і мікронутрієнтів.

Він посилює роботу бактерій, прискорює процес засвоєння органічних сполук, забезпечує бактерії комплексом таких потрібних їм мікроелементів, ферментів, олигоэлементов, спеціально підібраних амінокислот, натуральних вітамінів (рибофлавін) і поверхнево-активних речовин (сурфактантів), отриманих з рослин, всім, що необхідно для стимуляції процесів клітинної абсорбації.

Містить такі елементи як: сульфур для протеїнів, кобальт для вітамінів В і бор для багатьох продуктів метаболізму після будови клітин, кальцій, магнезит, манган, цинк, молібден і калій.

Bioptim оптимально стимулює живуть в акваріумі аеробні, анаеробні і факультативні бактерії.

Стимулюючи ці бактерії, Bioptim знижує вміст нітратів, фосфатів, вуглеводнів, нейтралізує помутніння, цвітіння води, зростання нитчастих водоростей і поліпшить якість води.

Bioptim знижує біологічну потребу в кисні, що сприяє підвищенню окисно-відновного потенціалу (Редокс).

Завдяки пробиотическому ефекту, Bioptim зменшує частоту грибкових і бактеріальних інфекцій.

Bioptim містить концентрати олигоэлементов, сприяють більш, ніж в 10 разів прискорити розмноження бактерій і продукцію ферментів, що знищують органічні забруднення.

У разі порушення біологічної рівноваги (цвітіння води, помутніння, різкий запах, загибель риби тощо) в поєднанні з BioDigest, Bioptim пожвавить життя в акваріумі відновить баланс.Спосіб застосування:Сильно струсіть кожну ампулу протягом 15 секунд забезпечення того, щоб бактерії з усіх точок потрапили в розчин.

Додавати кошти BioDigest і Bioptim в акваріум одночасно.

Бажано відключити відстійник і стерилізатор з ультрафіолетовим випромінюванням на одну годину, щоб бактерії закріпилися на деталях акваріума.

Порада: для зручності внесення препарату - розкрийте ампулу з двох сторін.Середня дозування:1 BioDigest до 1000 л один раз в два тижні.1 Bioptim на 200 л один раз в два тижні.

Залишити відгук проНабір для догляду за акваріумом з морською водою Prodibio BioClean Salt30 ампул

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки