uk ru

Davis Hi-Color&Shine Shampoo ДЕВІС КОЛІР І БЛЕСК шампунь для собак, коней 0,946 (SPE.HCSS32)

Код товару: 249787803
Davis Hi-Color&Shine Shampoo ДЕВІС КОЛІР І БЛЕСК шампунь для собак, коней 0,946 (SPE.HCSS32)
Davis Hi-Color&Shine Shampoo ДЕВІС КОЛІР І БЛЕСК шампунь для собак, коней 0,946 (SPE.HCSS32) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

123 24 93 кешбек 1,17

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Davis DavisВиробник

Якщо ваш вихованець проводить багато часу на свіжому повітрі, і водночас він активний дослідник околиці, можливо, його шерсть не така ідеальна, як хотілося б вам.

Шампунь для собак і коней Davis Hi-Color&Shine відновить природний колір шерсті вашого вихованця, навіть якщо вона вигоріла на сонці, потьмяніла, має нерівномірний колір і плями.Використання Девіс КОЛІР І БЛЕСК ідеально підійде для підготовки тварини до виставки або демонстрації.

Шампунь не тільки очистить шерсть від пилу та бруду: він спеціально розроблений для поліпшення та посилення кольору шерсті.

Унікальність цього шампуню в тому, що він підходить для будь-якої породи та створює приголомшливий результат для будь-якого забарвлення шерсті та мастила.

Після використання шампуню Davis Hi-Color&Shine шерсть набуває інтенсивного блиску, стає м'якою й шовковистою.Чому варто купити шампунь для собак і коней Davis Hi-Color&Shine:спеціально розроблений для поліпшення та посилення кольору шерсті;допомагає відновити пожовтальну або вицвілу на сонці шерсть; з оптичними вибілювачами для приголомшливого блиску з вау-ефектом; універсальний для будь-якого забарвлення та мастила; чудово очищає шкіру та шерсть, утворює густу піну, яка швидко справляється з плямами, пилом і брудом; прекрасно доглядає за шерстю, роблячи її м'якою та шовковистою завдяки ланоліну; економна витрата завдяки концентрованій формулі; має приємний аромат; pH збалансований; рекомендується для підготовки до виставки та демонстрації; може використовуватися для собак, коней і лошат.Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Hi-Color&Shine Shampoo ДЕВІС КОЛІР І БЛЕСК шампунь для собак, коней 0,946 (SPE.HCSS32)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки