Бактерії для запуску Tetra Bactozym 10 кап на 1000 л (140257)
Бактерії для запуску Tetra Bactozym 10 кап на 1000 л (140257) - Прев'ю фото №1

Бактерії для запуску Tetra Bactozym 10 кап на 1000 л (140257)

  • 490 кешбек 6,13
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tetra TetraВиробник

- Сприяє швидкому встановленню біоактивності у фільтрі і акваріумі і, тим самим, дозволяє прискорити запуск риб в акваріум- Прискорює розщеплення нітритуЧому так важливо використовувати засіб Bactozym?Раніше необхідно було чекати від трьох до чотирьох тижнів, щоб запустити перших рибок в новий акваріум.

Це час потрібно мікроорганізмів, а щоб достатній кількості заселити фільтр і стінки акваріума.

Тільки після того, як акваріум біологічно активований, органічні забруднення, а також шкідливі азотні сполуки можуть бути розщеплені бактеріями.

Ці бактерії підтримують хорошу якість води і здорову акваріумну середу.Також і в уже діючих акваріумах в певних ситуаціях може відбутися скорочення або порушення складу бактерій, наприклад, при частковій заміні води, при очищенні або заміни фільтруючого матеріалу або після застосування лікувальних засобів для риб.Засіб Bactozym вирішує ці проблеми двома способами:1.

Воно сприяє ензимного розщеплення органічних сполук, таких як залишки корми, продукти життєдіяльності риб, відмерлі частини рослин, перегній і т. д.

Завдяки відібраним ензимам засіб Bactozym сприяє зменшенню навантаження на воду, підвищує якість і прозорість води.2.

Засіб Bactozym підтримує і прискорює процес розкладання нітриту шляхом активації нітрифікуючих бактерій.

Воно містить натуральні органічні матеріали, так звані, колоїди, які активізують фільтруючий матеріал і всі поверхні, на яких заселяються бактерії.

Таким чином, Bactozym створює оптимальну акваріумну середовище, що стимулює зростання активних бактерій, здатних до розщеплення.

Біологічно активний акваріум з перших днів:Bactozym сприяє швидкому встановленню біологічної активності води.

Так, Ви можете бути впевнені, що Ваші риби і рослини з самого першого дня живуть у здорової воді і оптимальної середовищі.Ми рекомендуємо паралельне використання засобу TetraAqua AquaSafe, щоб видалити із водопровідної води такі шкідливі для риб речовини, як хлор і важкі метали.Таким чином, час очікування до моменту запуску перших рибок скорочується до мінімуму.

Вже через 24 години після заповнення нового акваріума можна запустити кілька перших рибок.

При цьому важливим моментом є раціональне годування риб, для того щоб уникнути зайвого перевантаження води залишками корму і продуктами життєдіяльності риб. Високоякісний фірмовий корм, наприклад.

TetraMin повинен бути з'їдений протягом двох - трьох хвилин.Замена воды или фильтра может быть также произведена без существенных потерь в активности бактерий.

С помощью средства Bactozym регенерируются микроорганизмы, ослабленные или измененные в результате воздействия лекарственных средств.

Указания по применению средства Bactozym в пресноводных аквариумах: Причина использованияВремя использованияДозировкаМесто использованияОбустройство НОВОГО пресноводного аквариумаНа 1-ый и на 7-ой деньпо 2 капсулы на 100 л* объема аквариумаДобавить 1 капсулу в фильтр и 1 капсулу в водуЧастичная замена водыПосле замены воды1 капсула на 100 л* водопроводной водыДобавить прямо в аквариумОчищение/замена фильтраПосле очищения/замены фильтра1 капсула на 100 л*Добавить прямо в фильтрПосле использования лечебных средствПосле применения последней дозы медикаментов2 капсулы на 100л' объема аквариумаДобавить 1 капсулу в фильтр и 1 капсулу прямо в воду * Тем не менее, если объем аквариумной или водопроводной воды составляет менее чем 100 литров, то следуйте дозировке, указанной для 100 литров, так как в этом случае передозировка не опасна.Для морских аквариумов во всех случаях действительна дозировка: 1 капсула на 100 л воды.Совет: Мы рекомендуем раскрыть капсулу и высыпать порошок прямо в воду или в фильтр.

Также допускается положить желатиновую капсулу прямо в воду или в фильтр.

Она медленно и бесследно растворится и высвободит таким образом, все свои активные вещества.

Аквариумная вода при этом не перегружается.В случае с фильтром порошок должен быть распылен прямо в камеру внутреннего или наружного фильтра.

Ночная вентиляция аквариума с помощью воздушного насоса или распылительного камня будет чрезвычайно полезной.Допускается незначительное помутнение воды, которое является признаком повышенной биоактивности и не представляет вреда или опасности.

Не допускать попадания в руки детей.ХарактеристикаЗначениеПрименение подготовки водыВсе видыНазначение подготовки водыБиостартер.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки