uk ru

AQUAYER, Іхтіофтіріцид, 100 мл на 2000 літрів (IH100)

Код товару: 250893303
AQUAYER, Іхтіофтіріцид, 100 мл на 2000 літрів (IH100)
AQUAYER, Іхтіофтіріцид, 100 мл на 2000 літрів (IH100) - Прев'ю фото №1
  • 69 кешбек 0,87
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник AQUAYER AQUAYERВиробник

AQUAYER Ихтиофтирицид 100млAQUAYER Ихтиофтирицид - ефективний засіб проти багатьох форм Ichthyophthirius (іхтіофтіріоз, ихтик, манка) в акваріумах з прісною і морською водою.Не містить отруйний для риб формалін(формальдегід).

До складу входять безпечний і ефективний альдегід - замінник формальдегіду, малахітовий зелений.Які переваги препарату AQUAYER Ихтиофтирицид?Більшість вітчизняних і імпортних препаратів проти ихтиофтириоза містять формальдегід (формалін) як один з компонентів-антисептиків.

Він допомагає позбутися від зовнішніх паразитів, але в теж час є дуже токсичним для акваріумних риб.

Найчастіше така обробка призводить до загибелі риб, особливо при завищених дозах.

Але, не дивлячись на це, виробники не відмовляються використовувати формальдегіду (формалін) через його низьку ціну.AQUAYER Ихтиофтирицид не містить формальдегід.

Замість нього в наших препаратах використовується більш ефективний антисептик, безпечний для риб альдегід – замінник формальдегіду.

Тому використовуючи AQUAYER Ихтиофтирицид, Ви зменшуєте ймовірність отруєння риб до мінімуму навіть при завищених дозах.ЗастосуванняТаблиця визначення шкідника та боротьби з ним Перед застосуванням препарату вимкніть УФ стерилізацію і видаліть з фільтра адсорбенти(наприклад, активоване вугілля).В первый день, перед использованием препарата подмените 50% воды, а затем внесите Ихтиофтирицид в дозировке 1мл на каждые 20 литров воды.

Если симптомы не исчезнут, через 24 часа повторить половину указанной дозировке и еще через 24 часа - четверть указанной дозировки.

В особо тяжелых случаях повторить указанную дозировку на второй и третий день. Обязательно использование круглосуточной аэрации.

Для повышения эффективности в первый день обработки рекомендуется выключить освещение.У важких випадках рекомендується проводити спільну обробку з препаратом Парацид AQUAYER в половинній дозуванні, від рекомендованої для його окремого застосування.Після закінчення курсу обробки, на четвертий день В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ провести дві підміни води, 50% води на четвертий день та 50% на шостий від початку обробки або використовувати активоване вугілля в якості адсорбенту.В цілях збереження мікрофлори акваріума і економії препарату можна проводити цю процедуру в спеціально підготовленому карантинному акваріумі.Об'єм флакона: 100 мл на 2000л води.Термін і умови зберігання: 2 роки при температурі не вище 30 °СЗапобіжні заходи: Берегти від дітей. Не приймати всередину.

При попаданні на слизову оболонку очей-промити великою кількістю води.Не є ветпрепаратом.

Залишити відгук проAQUAYER, Іхтіофтіріцид, 100 мл на 2000 літрів (IH100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки