AQUAYER, Аквамед, 60 мл на 1000 літрів (AM60)

Код товару: 250893003
AQUAYER, Аквамед, 60 мл на 1000 літрів (AM60)
  • 49 кешбек 0,62
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AQUAYER AQUAYERВиробник

AQUAYER Аквамед 60млAQUAYER Аквамед – концентрований препарат широкого спектру дії.

Ефективний проти ектопаразитів, включаючи іхтіофтіріоз (ихтик, манка), а також проти інших зовнішніх збудників – грибків, бактерій, вірусів (наприклад, плавниковая гниль).Вдосконалений аналог класичного ФМЦ, не містить отруйний для риб формалін(формальдегід).

До складу входять безпечний і ефективний альдегід - замінник формальдегіду, а так само метиленовий синій і малахітовий зелений.Які переваги препарату AQUAYER Аквамед?Большинство отечественных и импортных препаратов для борьбы с вредителями аквариумных рыб содержат формальдегид (формалин) как один из компонентов-антисептиков.

Он помогает избавиться от внешних паразитов, но в тоже время является крайне токсичным для аквариумных рыб.

Зачастую такая обработка аквариума приводит к гибели рыб, особенно при завышенных дозировках.

Но, не смотря на это, многие производители не отказываются использовать формальдегид (формалин) ввиду его низкой цены.AQUAYER Аквамед не містить формальдегід.

Замість нього в наших препаратах використовується більш ефективний антисептик, безпечний для риб альдегід – замінник формальдегіду.

Тому використовуючи AQUAYER Аквамед, Ви зменшуєте ймовірність отруєння риб до мінімуму навіть при завищених дозах.ЗастосуванняТаблиця визначення шкідника та боротьби з ним Перед застосуванням препарату вимкніть УФ стерилізацію і видаліть з фільтра адсорбенти(наприклад, активоване вугілля).У перший день, перед використанням препарату, підмінити 50% води, а потім внесіть AQUAYER Аквамед в дозі 1мл на кожні 20 літрів води.

Якщо симптоми не зникнуть, через 24 години повторити половину зазначеної дозування і ще через 24 години - чверть зазначеної дозування.

В особливо важких випадках повторити зазначену дозування на другий і третій день. Обов'язково використання цілодобової аерації.

Для підвищення ефективності в перший день лікування рекомендується вимкнути освітлення.После окончания курса обработки в обязательном порядке произвести две подмены воды, 50% воды на четвертый день и 50% на шестой от начала обработки или использовать активированный уголь в качестве адсорбента.В целях сохранения микрофлоры аквариума и экономии препарата можно проводить вышеописанную процедуру в специально подготовленном карантинном аквариуме.Объем флакона: 60мл на 1200лСрок и условия хранения: 2 года при температуре не выше 30 °СМеры предосторожности: Беречь от детей. Не принимать внутрь.

При попадании на слизистую оболочку глаз промыть большим количеством воды.Не є ветпрепаратом.

Залишити відгук проAQUAYER, Аквамед, 60 мл на 1000 літрів (AM60)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки