AQUAYER, Аквамед, 100 мл на 2000 літрів (AM100)

Код товару: 250893103
AQUAYER, Аквамед, 100 мл на 2000 літрів (AM100)
  • 69 кешбек 0,87
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AQUAYER AQUAYERВиробник

AQUAYER Аквамед 100млAQUAYER Аквамед – концентрований препарат широкого спектру дії.

Ефективний проти ектопаразитів, включаючи іхтіофтіріоз (ихтик, манка), а також проти інших зовнішніх збудників – грибків, бактерій, вірусів (наприклад, плавниковая гниль).Вдосконалений аналог класичного ФМЦ, не містить отруйний для риб формалін(формальдегід).

До складу входять безпечний і ефективний альдегід - замінник формальдегіду, а так само метиленовий синій і малахітовий зелений.Які переваги препарату AQUAYER Аквамед?Більшість вітчизняних і імпортних препаратів для борьби з шкідниками акваріумних риб містять формальдегід (формалін) як один з компонентів-антисептиків.

Він допомагає позбутися від зовнішніх паразитів, але в теж час є дуже токсичним для акваріумних риб.

Найчастіше така обробка акваріума призводить до загибелі риб, особливо при завищених дозах.

Але, не дивлячись на це, виробники не відмовляються використовувати формальдегід (формалін) через його низьку ціну.AQUAYER Аквамед не содержит формальдегид.

Вместо него в наших препаратах используется более эффективный антисептик, безопасный для рыб альдегид – заменитель формальдегида.

Поэтому используя AQUAYER Аквамед, Вы уменьшаете вероятность отравления рыб до минимума даже при завышенных дозировках.ПрименениеТаблица определения вредителя и борьба с нимПеред применением препарата отключите УФ стерилизацию и удалите из фильтра адсорбенты(например, активированный уголь).В первый день, перед использованием препарата, подмените 50% воды, а затем внесите AQUAYER Аквамед в дозировке 1мл на каждые 20 литров воды.

Если симптомы не исчезнут, через 24 часа повторить половину указанной дозировки и еще через 24 часа - четверть указанной дозировки.

В особо тяжелых случаях повторить указанную дозировку на второй и третий день. Обязательно использование круглосуточной аэрации.

Для повышения эффективности в первый день обработки рекомендуется выключить освещение.После окончания курса обработки в обязательном порядке произвести две подмены воды, 50% воды на четвертый день и 50% на шестой от начала обработки или использовать активированный уголь в качестве адсорбента.В целях сохранения микрофлоры аквариума и экономии препарата можно проводить вишеописанную процедуру в специально подготовленном карантинном аквариуме.Объем флакона: 100мл на 2000лСрок и условия хранения: 2 года при температуре не выше 30 °СМеры предосторожности: Беречь от детей. Не принимать внутрь.

При попадании на слизистую оболочку глаз промыть большим количеством воды.Не є ветпрепаратом.

Залишити відгук проAQUAYER, Аквамед, 100 мл на 2000 літрів (AM100)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки