Засіб Simple Solution Stain&Odor Remover Floral для нейтралізації запахів/плям 945мл(ss11892N-12P)

Код товару: 254662703
Засіб Simple Solution Stain&Odor Remover Floral для нейтралізації запахів/плям 945мл(ss11892N-12P)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Simple Solution Simple SolutionВиробник

Stain & Odor Remover Floral Fresh Scent

Універсальний засіб для нейтралізації запахів та видалення плям від життєдіяльності домашніх тварин зі свіжим квітковим ароматом

✓ Без хлору

✓ Без агресивних хімічних детергентів

✓ Безпечно використовувати в присутності дітей та тварин

✓ Зроблено в США

>

  • Запобігає появі повторних міток.
  • Унікальна формула засобу містить про-бактерії (Pro-bacteria) та ензими, розроблені спеціально для видалення таких стійких забруднень, органічного походження, як сеча, кал та блювотні маси.
  • Нейтралізує запахи, а не маскує їх.
  • Безпечно використовувати в присутності дітей та тварин.

Інструкція:Перед використанням видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на стійкість кольору до засобу на непомітній ділянці.

Видалення плям сечі: поверніть наконечник у режим «mist» (розпилення) і закрийте пінотворний затвор (рис. А). Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште діяти на 10 хвилин. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Нейтралізація запахів сечі: поверніть наконечник у положення «stream» (струмінь) і відкрийте пінотворний затвор (мал. В), розмір ділянки, що обробляється, повинен бути вдвічі більше забрудненої ділянки. Промокніть залишки рідини, не залишайте залишки засобу на поверхні, що обробляється. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Видалення плям калу:поверніть наконечник у режим «mist» (Поділ) і закрийте пінотворний затвор (рис. А). Рясно розпорошіть піну на оброблювану ділянку. Промокніть залишки чистою тканиною. Якщо пляма не зникла, обробіть поверхню повторно. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Нейтралізація запаху калу: поверніть наконечник у положення «stream» (Струм) і відкрийте пінотворний затвор (мал. В). Промокніть залишки рідини, не залишайте залишки засобу на поверхні, що обробляється. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Видалення плям крові/блювотних мас: залежно від розміру плями поверніть наконечник у режим "stream" (струм) або "mist" ( розпилення). Поверніть наконечник у режим розпилення. Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку, залиште діяти на 10 хв. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Інші види забруднень: плями, що в'їдаються: поверніть наконечник в режим «mist» (розпилення) і закрийте пінотворний затвор (рис. А). Рясно нанесіть піну на оброблювану ділянку. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Плями на поверхні килима: поверніть наконечник у режим «mist» (розсіювання) і відкрийте піноутворюючий затвор (рис. С), оброблена ділянка повинна бути вдвічі більша за область забруднення, щоб усі шари килима повністю просочилися засобом, залиште на 10 хвилин. Промокніть поверхню чистою тканиною, не залишайте засіб на поверхні, що обробляється. Зачекайте, поки поверхня висохне, це може тривати від 24 до 48 годин. Після того, як поверхня висохне, обробіть пилососом.

Запобігання появі запахів:поверніть наконечник у положення «stream» (Струм) і відкрийте пінотворний затвор (мал. В), розпорошіть засіб так, щоб воно повністю покрило забруднену ділянку. Промокніть залишки рідини, не залишайте залишки засобу на оброблюваній поверхні.

Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент та ароматизатор.

Увага: уникайте контакту з очима, засіб дратує слизові. При попаданні у вічі ретельно промийте проточною водою протягом 15 хвилин, якщо роздратування не проходить, зверніться до лікаря. Зберігайте у місцях, недоступних для дітей та тварин.

Залишити відгук проЗасіб Simple Solution Stain&Odor Remover Floral для нейтралізації запахів/плям 945мл(ss11892N-12P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки