Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах Simple Solutions Odor & Urine Destroyer 500 мл (0010279134221)
Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах Simple Solutions Odor & Urine Destroyer 500 мл (0010279134221) - Прев'ю фото №1

Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах Simple Solutions Odor & Urine Destroyer 500 мл (0010279134221)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Simple Solution Simple SolutionВиробник

Засіб для нейтралізації сечі собак на килимах і текстильних виробах  Засіб розроблений спеціально для нейтралізації запаху та плям від сечі. Швидко нейтралізує, а не маскує запахи. Глибоко проникає та досягає до джерела неприємного запаху. Попереджує появу повторних міток. Виводить плями сечі. Безпечно використовувати в присутності дітей і тварин

Інструкція

Перед використанням: видаліть залишки твердих або рідких забруднень. Протестуйте протягом 24 годин стійкість кольору на непомітній ділянці килиму. Не використовуйте засіб, якщо після висихання килим змінює колір. Не застосовуйте на вовняних та шкіряних оксамитових та шовкових поверхнях.  Обробіть забруднену ділянку не зволікаючи.  Розпиліть засіб зо допомогою розпилювача на відстані 15-20 см від оброблюваної ділянки. Тримайте флакон вертикально у напрямку до місця забруднення.  Для досягнення найкращих результатів ретельно обробіть пляму починаючи із зовнішньої поверхні та поступово просуваючись вглиб поверхні.  Залиште засіб діяти протягом 5-10 хвилин.  Залишки вологи промокніть чистою тканиною, що не линяє або паперовою серветкою. Формула засобу працюватиме до повного висихання поверхні.  Пропилососьте поверхню.  Тримайте дітей і домашніх тварин подалі від обробленої засобом поверхні, доки вона не висохне. Якщо, після висихання обробленої поверхні запахи залишились, це означає, що засіб не повністю просочив поверхню. Обробіть забруднену поверхню повторно, переконайтеся, що місце, яке є джерелом запаху повністю просочене засобом. Склад: аніонні ПАР, віддушки, вода очищена, природні непатогенні бактерії, етанол денатурований, пропан, ізобутан.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки