Versele-Laga Nature Cuni 0.7 кг Верселя-Лага Натюр КУНИ суперпреміум беззерновой корм для кроликів (614488)

Код товару: 250699803
Versele-Laga Nature Cuni 0.7 кг Верселя-Лага Натюр КУНИ суперпреміум беззерновой корм для кроликів (614488)
  • 277 кешбек 3,47
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Натуральне харчування як в природі! Nature Cuni – повноцінний натуральний суперпреміум корм для карликових (декоративних) кроликів.

Забезпечує збалансований раціон, що враховує всі потреби гризунів.Покращена формула корму в новій упаковці з оновленим дизайном! Різноманітність текстур і смаків максимально наближене до раціону травоїдних в їх природному середовищі існування.

Без зернових, барвників, консервантів, ГМО.В основі – суміш тимофіївки та інших корисних трав, спеціально вирощених і відібраних для створення раціону Nature. Без люцерни.

На 20% збільшено кількість клітковини і на 20% знижено вміст крохмалю для здоров'я травної системи і зубів гризунів. Більше необроблених, натуральних компонентів.

В складі немає пресованих гранул, тільки хрусткі екструдовані гранули з волокнистою структурою з понад 10 спеціально відібраних корисних трав.

Додатково в корм додано сіно тимофіївки.Чому варто купити корм для кроликів Versele-Laga Nature Cuni:повноцінний збалансований корм, максимально наближений до раціону травоїдних в їх природному середовищі існування;спеціально розроблений для декоративних кроликів з урахуванням потреб їх живлення та розвитку;різноманітність текстур і смаків;беззерновая формула з великою кількістю шматочків сушених овочів і фруктів;високий вміст сирої клітковини важливо для оптимальної роботи травлення у травоїдних гризунів;догляд за зубами: унікальний метод виробництва корму дозволяє включити до складу довгі багаті кремнієм природні волокна, це важливо для правильного сточування зубів у кроликів, екструдовані гранули виробляють на основі сіна тимофіївки, відрізняється високим вмістом фитолитов, а також інших корисних трав, які тварини можуть знайти в дикій природі: грястиця збірна, райграс пасовищний, тонконіг, костриця лучна (запобігає проблеми з травленням), костриця тростинна (оптимальний вміст кальцію), білий конюшина, конюшина червоний, лисохвіст луговий, подорожник, кульбаба (джерело вітамінів А, В, С, D, К), деревій;сіно тимофіївки, крім використання у гранулах, в невеликій кількості додано в корм разом з іншими цілісними інгредієнтами;містить комплекс вітамінів і мінералів для здоров'я шкіри та шерсті, міцного імунітету;фруктоолігосахариди (ФОС) і маннанолигосахариды (МОС) та у складі корму сприяють підтримці здорової кишкової мікрофлори;оптимальне співвідношення кальцію і фосфору - запорука здоров'я сечовидільної системи гризунів;морські водорості - природне джерело мікроелементів і амінокислот, благотворно впливає на здоров'я і всі функції організму тварини;контроль запаху випорожнень завдяки екстракту юки Шідігера;не містить штучних барвників, тому гранули мають натуральний колір;без ароматизаторів, консервантів, ГМО.

Залишити відгук проVersele-Laga Nature Cuni 0.7 кг Верселя-Лага Натюр КУНИ суперпреміум беззерновой корм для кроликів (614488)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки