Versele-Laga Complete Ferret 0.75 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ Ферет корм для тхорів (613160)

Код товару: 250700003
Versele-Laga Complete Ferret 0.75 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ Ферет корм для тхорів (613160)
  • 484 кешбек 6,05
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Харчування без турбот! Complete Ferret – повноцінний збалансований корм для тхорів, який повністю задовольняє дієтичні потреби вашого вихованця.

Смачні гранули «все-в-одному» містять натуральне м'ясо курки, індички, качки і лосося.

У сукупності білки тваринного походження в цьому кормі становлять 90% від загальної кількості протеїну, що надзвичайно важливо для здоров'я вашого домашнього хижака.

Тхори мають унікальну травну систему, яка вимагає правильного співвідношення в раціоні білків та жирів, щоб ваш вихованець був активний і здоровий.

Корм для тхорів Versele-Laga Complete приготований з урахуванням цієї особливості і містить 20% жиру і 40% протеїну на основі м'яса птиці (курка, качка, індичка) та риби (лосось).

Всі гранули ідентичні за своїм складом, щоб виключити селективне харчове поведінка, яка може стати причиною ожиріння і інших проблем, пов'язаних зі здоров'ям у тхорів.

Кожна гранула містить таурин для зміцнення серцево-судинної системи, пребіотики для підтримки імунної системи і збагачена вітамінно-мінеральним комплексом.

Чому варто купити корм для тхорів Versele-Laga Complete Ferret: повноцінний корм у вигляді екструдованих гранул «все-в-одному» абсолютно виключає вибіркове кормову поведінку, однак повністю задовольняє гастрономічні уподобання вашого вихованця; спеціально розроблений для тхорів з урахуванням потреб їх харчування та повної збалансованості раціону; містить 90% білка тваринного походження від загальної кількості протеїну: м'ясо курки, індички, качки, лосося для ідеального смаку, оптимального травлення і активності вашого вихованця; без зернових і без глютену; таурин і L-карнітин сприяють нормальному функціонуванню серцевого м'яза, крім того, L-карнітин покращує метаболізм жирів, що дозволяє тхору підтримувати оптимальну вагу і активність; не містить цукор, ГМО, штучні ароматизатори, консерванти; правильне співвідношення протеїну (40%) і жиру (20%); догляд за зубами: унікальний метод виробництва корму дозволяє отримати оптимальну структуру і твердість гранул, при цьому також поліпшується гігієна порожнини пасти завдяки доданого в корм екстракту зеленого чаю, що у свою чергу запобігає утворенню зубного нальоту; містить комплекс вітамінів і мінералів; містить інгредієнти з пребіотичним дією: ФОС (фруктоолігосахариди) і пивні дріжджі, які зміцнюють імунітет, сприяють здоровому травленню і повноцінному засвоєнню корму; блискуча шерсть і здорова шкіра: пивні дріжджі, Омега-3 (масло лосося), Омега-6 (тваринний жир); календула – дезінфікуючий і бактерицидний засіб проти деяких збудників хвороб, особливо стафілококів і стрептококів, володіє заспокійливою дією на центральну нервову систему, знижує рефлекторну збудливість і артеріальний тиск, покращує роботу серця; монтмориллонитовая глина – джерело мінералів, необхідних для організму гризунів, сприяє нормалізації загального і особливо мінерального обміну, покращує перетравність і засвоєння поживних компонентів корму, сприяє зміцненню імунітету; контроль запаху випорожнень завдяки екстракту юки Шідігера.

Повнораціонний корм для тхорів ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА КОМПЛІТ ФЕРЕТ розфасований з додаванням в упаковку інертного газу.

Тому повітря і волога не потрапляють усередину, що забезпечує необхідну збереження свіжого смаку, запаху і вітамінів.

Чим відрізняється корм для гризунів Versele-Laga Complete від класичних кормових сумішей? Екструдовані гранули ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА КОМПЛІТ – збалансований повноцінний раціон для гризунів, який виключає дефіцит поживних речовин при годуванні.

Склад розроблений на основі наукових досліджень з допомогою передових технологій обробки продуктів.

Екструзія – метод приготування кормів, при якому інгредієнти обробляються парою при високому тиску протягом короткого проміжку часу.

Завдяки цій технології корм краще засвоюється гризунами.

Інгредієнти, включаючи м'ясо і рибу, завжди додаються в їжу в свіжому вигляді, що максимально покращує смак гранул і наближає його до натурального.

Крім того, висока температура пари (більше 150 градусів) гарантує загибель бактерій і збереження смакових якостей корми тривалий час.

Залишити відгук проVersele-Laga Complete Ferret 0.75 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ Ферет корм для тхорів (613160)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки