Тренувальні дзвіночки Simple Solution Potty Training Bells для привчання собак до туалету (ss13858)

Код товару: 254663203
Тренувальні дзвіночки Simple Solution Potty Training Bells для привчання собак до туалету (ss13858)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Simple Solution Simple SolutionВиробник

Potty Please! House Training Bells

Тренувальні дзвіночки для привчання собак проситися в туалет у двір.

Уникайте прикрощів, які можуть статися вдома, навчаючи вашого собаку проситися в туалет у двір, з дзвіночками Potty Please!™;. За допомогою цих дзвінків легко вчити та їх легко використовувати. Тепер ваш собака може сповіщати вас про необхідність вийти в туалет у двір. За допомогою мінімальних зусиль і любові, ваш вихованець засвоїть нову звичку в найкоротші терміни. оснащений дзвінками, які ви можете чути, уникаючи прикрощів, які можуть відбутися в будинку. Регульована довжина шнурка гарантує зручне використання для собак усіх розмірів. від цуценят до великих собак.

ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ, ЛЕГКО ВЧИТИ. Без напруження, почніть із простих тренувань для цуценят або дорослих собак проситися в туалет у двір, використовуючи тренувальні дзвінки Potty Please! ™. БЕЗПЕЧНИЙ ДИЗАЙН ДЛЯ ВИХОВНИКІВ. Тренувальні дзвінки Potty Please!™ безпечні для використання вашим собакою. ВИКОРИСТОВУЙТЕ В БУДЬ-ЯКОМУ БУДИНКУ І НА БУДЬ-ЯКОМУ ДВЕРІ. Не важливо, де ви живете, в будинку, квартирі або дизайнерському будинку, тренувальні дзвінки Potty Please!&trade ; надійно висітимуть на дверних ручках будь-якого розміру та форми.

Інструкція із застосування:

1. Почніть тренування – застосуйте команду «Доторкніться» та покажіть собаці дзвіночки Potty Please!™ на відстані кількох сантиметрів від носа. Навчіть собаку торкатися носом чи лапою дзвіночків Potty Please!™ після чого нагородіть його ласощами.

2. Щоб заохотити собаку, покладіть на дзвіночки невеликий шматочок сиру або арахіса. Застосуйте команду «Доторкнися», як сигнал для вашого собаки. Як тільки його ніс чи лапа торкнеться дзвіночка, винагородіть його ласощами, щоб показати, що він добре впорався.

3. Повторіть цю дію 10-15 разів, доки не помітите, що ваш собака постійно повторює бажану поведінку.

4. Далі, щоразу, коли ви наказуєте своєму собаці «Доторкнися», відсувайте дзвінки Potty Please!™ далі від нього і винагороджуйте його ласощами, коли він торкнеться дзвіночка.

5. Протягом тижня ви маєте бути готовими до прогулянок! Повісьте дзвінки Potty Please! на двері, через які ви виводите собаку. Відрегулюйте ремінь ручки, щоб щільно закріпити його на ручці дверей будь-якого типу, і при необхідності відрегулюйте довжину.

Залишити відгук проТренувальні дзвіночки Simple Solution Potty Training Bells для привчання собак до туалету (ss13858)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки