Таблетки від гельмінтів Мілпразон 4мг/10мг KRKA для кошенят 4 таб (KRK22017)

Код товару: 252325703
Таблетки від гельмінтів Мілпразон 4мг/10мг KRKA для кошенят 4 таб (KRK22017)
  • 391 18 320 кешбек 4
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

KRKA KRKAВиробник

Пігулки протигельмінтні KRKA Мілпразон для кошенят 4мг/10мг 2 таблетки

Лікарська форма:
Таблетки в модифікації для кошенят і кішок вагою до 2 кг являють собою коричнево-жовті овальні двоопуклі зі смаком м'яса, вкриті плівковою оболонкою, з насічкою на одному боці.

склад:
Активні речовини: Мільбеміцину оксим (Milbemycin oxime) – 4,0 мг Празиквантела (Praziquantel) – 10 мг
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелозу, повідон, лактоза, кремній колоїдний, магнію стеарат, ароматизатор м'яса, порошок дріжджів.

Фармакологічні властивості:
Таблетки для кішок відносяться до групи комбінованих антигельмінтних препаратів нематодоцидної та цестодоцидної дії.

Активні компоненти, що входять до складу препарату, забезпечують його широкий спектр антигельмінтної дії.

Мільбеміцину оксим - макроциклічний лактон, що отримується в результаті ферментативної діяльності Streptomyces hygroscopicus var. Aureolacrimosus, активний щодо личинок та імаго нематод, що паразитують у шлунково-кишковому тракті кішок, а також личинок нематоди Dirofilaria immitis.

Механізм дії мільбеміцину обумовлений підвищенням проникності клітинних мембран для іонів хлору (Cl-), що призводить до надполяризації мембран клітин нервової та м'язової тканини, паралічу та загибелі паразиту. Після перорального введення препарату максимальна концентрація мильбеміцину оксиму в плазмі крові кішок досягається через 2 години, з організму сполуки виводиться в основному у незміненому вигляді, період напіввиведення становить 13 годин.

Празиквантел є ацильованим похідним піразінізохіноліну, має виражену дію проти цестод і нематод. Підвищуючи проникність клітинних мембран паразиту для іонів кальцію (Ca2+), викликає деполяризацію мембран, скорочення мускулатури та руйнування тегументу, що призводить до загибелі паразиту та сприяє його виведенню з організму тварини. Після перорального введення препарату максимальна концентрація празиквантелу в плазмі крові кішок досягається через 1 годину, з організму сполуки виводиться переважно у вигляді неактивних метаболітів із сечею, період напіввиведення становить близько 3 годин.

Мілпразон® таблетки для котів за ступенем впливу на організм відносяться до помірно небезпечних речовин (3 клас небезпеки за ГОСТ 12.1.007-76), у рекомендованих дозах не мають сенсибілізуючої, ембріотоксичної та тератогенної дії, добре переносяться коти різних порід та віку. Препарат токсичний для бджіл, а також риб та інших гідробіонтів.

Показання до застосування:
таблетки для кішок призначають з лікувальною та профілактичною метою при нематодозах, цестодозах та асоціативних нематод-цестодозних інвазії, викликаних як личинковими формами, так і статевозрілими цестодами та нематодами наступних видів: цестоди - Dipylidium caninum, Tady; нематоди - Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati, Dirofilaria immitis (профілактика захворювання)

Порядок застосування:
Мілпразон таблетки застосовують кішкам одноразово під час їжі з невеликою кількістю корму або вводять примусово на корінь язика після годування в мінімальній терапевтичній дозі 2 мг мильбеміцину оксиму та 5 мг празиквантелу на 1 кг маси тварини, з розрахунку:

Попередньої голодної дієти та застосування проносних засобів перед дегельмінтизації не потрібно

Профілактика тварин зазвичай 1 раз на квартал (3 місяці) у вищезгаданих дозах, а також за 2 тижні до вакцинації. У сім'ї, де є маленькі діти, які близько спілкуються із домашніми тваринами, дегельмінтизацію тварин бажано проводити один раз на місяць, у профілактичних цілях.

З метою профілактики дирофіляріозу в неблагополучних по захворюванню регіонах препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком літа комарів та москітів (переносників збудника Dirofilaria immitis) одноразово, потім 1 раз на місяць та останній раз у сезоні не раніше ніж через 1 місяць після завершення літа комах. Перед дегельмінтизації слід проконсультуватися з ветеринарним лікарем, щоб виключити наявність у тварини в крові мікрофілярій.

Протипоказання:
Протипоказанням до застосування є індивідуальна підвищена чутливість тварини до компонентів препарату (у тому числі в анамнезі), виражені порушення функції нирок та печінки. Препарат не слід застосовувати кошеням молодше 6-тижневого віку та масою менше 0,5 кг. Не підлягають дегельмінтизації виснажені та хворі на інфекційні хвороби тварин.

Умови та термін зберігання:
Зберігати препарат у закритій упаковці виробника у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, окремо від продуктів харчування та кормів, при температурі від 5°С до 25°C

Термін придатності лікарського засобу при дотриманні умов зберігання в закритій упаковці виробника - 2 роки з дати виробництва.

Невикористану половину таблетки можна помістити в блістер і зберігати до наступної дегельмінтизації, але не більше 6 місяців після відкриття упаковки.

Залишити відгук проТаблетки від гельмінтів Мілпразон 4мг/10мг KRKA для кошенят 4 таб (KRK22017)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки