Спрей Vet's Best Flea & Tick Spray від бліх, кліщів та москітів для собак 236 мл (vb10346)

Код товару: 254663703
Спрей Vet's Best Flea & Tick Spray від бліх, кліщів та москітів для собак 236 мл (vb10346)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Vet’s Best Vet’s BestВиробник

Vet's Best Flea & Tick Spray

Спрей від бліх, кліщів і москітів для собак для собак від 12 тижнів і старше Best Flea and Tick Spray містить у своєму складі унікальну комбінацію масел м'яти та евгенолу (з рослини гвоздика), що ефективно знищують бліх, блошині яйця та кліщів при контакті.

Більше 30 років Vet`s Best поєднує натуральні інгредієнти, які працюючи синергічно, забезпечують комфорт та захист для вашого вихованця.

Прекрасно працює для відлякування комах, таких як москіти! Наші формули пройшли перевірку в незалежних лабораторіях та довели свою ефективність щодо репелентного впливу на шкідників, таких як бліхи, кліщі та москіти. Для використання собакам і цуценям від 12 тижнів і старше.

Формула, яка не залишає слідів, чудово підходить для обробки різних поверхонь, таких як меблі, підстилки, килими, покриття для підлоги та штори – скрізь, де можуть ховатися шкідники.

VET'S BEST FLEA AND TICK SPRAY знищує бліх, блошині яйця та кліщів при контакті за допомогою натуральних сертифікованих олій та рослинних інгредієнтів, таких як олія м'яти та евгенол (з рослини гвоздики). Ця формула також відлякує москітів! БЕЗПЕЧНО ВИКОРИСТОВУВАТИ собак і цуценят від 12 тижнів і старше. Можна використовувати як усередині приміщення, так і у дворі. Заспокоює шкіру собак і залишає ніжний приємний аромат.

Артикул: vb10346

Доступно в упаковці: 236 мл

Інгредієнти

Олія м'яти 0,3%, евгенол 0,7%, лаурилсульфат натрію 2, 70%, вода, бензоат натрію 96,3%.

Інструкція з використання

Перед використанням уважно ознайомтеся з інструкцією. Використовуйте засіб суворо відповідно до інструкції.

Для собак віком від 12 тижнів і старших: добре збовтайте, а потім злегка розпорошіть спрей на всю поверхню шерсті собаки, поки вона не стане вологою (не мокрою). Не допускайте попадання спрею на слизові оболонки: лицьову ділянку, ніс, очі, статеві органи. Нанесіть засіб на всю поверхню вовни, включаючи лапи, хвіст та животик. Добре парте, так щоб засіб потрапив на шкіру. Повторіть у разі потреби з 2-4 годинним інтервалом. Засіб можна використовувати як усередині приміщення, так і зовні.

З метою запобігання появі бліх та кліщів застосування засобу можливе протягом усього року, а також у комбінації з іншими засобами Vet`s Best (для застосування в будинку та у дворі).

Залишити відгук проСпрей Vet's Best Flea & Tick Spray від бліх, кліщів та москітів для собак 236 мл (vb10346)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки