Смартфон ASUS ROG Phone 8 Pro (AI2401) 6.78" 16/512ГБ, 2SIM, 5000мА•год, чорний (90AI00N3-M000R0)

Код товару: 256151103
Смартфон ASUS ROG Phone 8 Pro (AI2401) 6.78" 16/512ГБ, 2SIM, 5000мА•год, чорний (90AI00N3-M000R0)
  • 59 999 54 999 кешбек 1 199,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Операційна система
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості: Дизайн майбутнього ROG Phone 8 зазнав найбільш суттєвих змін за всю історію існування лінійки.

З чисто ігрового смартфона він перетворився на футуристичний пристрій преміумкласу з тонким і легким корпусом, тонкою екранною рамкою та дизайном, що сподобається не лише геймерам. AniMe Vision AniMe Vision – це програмована система підсвічування, яка складається з 341 мінісвітлодіодів.

Воно здатне відтворювати стандартні й створені користувачем анімовані зображення, проте при бажанні його можна вимкнути. У дощ і в спеку ROG Phone 8 Pro має захист від пилу та води відповідно до стандарту IP68, що дозволяє грати де завгодно й коли завгодно без жодних хвилювань. Усе для перемоги! ROG Phone 8 Pro має унікальні та потужні програмні функції, які покращують якість гри. GameCool 8 Потужна система охолодження GameCool 8 на основі технології 360° SoC Cooling System Gen 2 ховається у ще більш тонкому корпусі, ніж у ROG Phone минулого покоління.

Вона може похвалитися підвищеною на 22% ефективністю, а кулер AeroActive нової версії додає до цього ще 20%! Rapid-Cooling Conductor Інженери ROG знайшли ідеальне рішення для пасивного охолодження.

У системі охолодження на основі архітектури 360° SoC Cooling System Gen 2 використовується теплопровідник Rapid-Cooling Conductor, розміщений між SoC і металевою пластиною під задньою кришкою, завдяки якому тепло від усіх теплових шарів розсіюється рівномірно.

Після встановлення кулера AeroActive Cooler X місце розташування теплопровідника Rapid-Cooling Conductor точно збігається з місцем, де чип термоелектричного охолодження торкається корпусу пристрою, тож чипсет смартфона охолоджується безпосередньо та з високою ефективністю. AeroActive Cooler X Кулер AeroActive Cooler X став ще компактнішим і потужнішим.

Він менший і легший, ніж попередня модель, при цьому площа чипа термоелектричного охолодження збільшилася у 2,6 раза, а швидкість обертання вентилятора зросла в 1,1 раза.

Як результат, ефективність охолодження зросла у 1,3 раза. Потужний і портативний Смартфони ROG Phone завжди задають нові стандарти швидкодії.

Цьому сприяє ефективне охолодження і фірмовий ігровий X-режим, що розкриває весь швидкісний потенціал процесора. Мобільна платформа Snapdragon 8 Gen 3 працює на частоті 3,3 ГГц: центральний процесор став швидше на 30%, а графічне ядро – на 25%.

ROG Phone 8 Pro також оснащений оперативною пам’яттю LPDDR5X (8533 Мбіт/с) і накопичувачем UFS 4.0. Камера професійного рівня ROG Phone 8 Pro оснащено новітньою системою з трьох камер для різних видів зйомки.

Вона дає змогу отримувати ультраширокоформатні знімки, наближувати віддалені об’єктів і записувати відео з бездоганною стабілізацією. Обчислювальна фотографія професійного рівня Використовуючи новітні алгоритми та програмні функції обчислювальної фотографії, ROG Phone 8 Pro ще більше підвищує якість зйомки.

Це магія сучасних технологій! Дисплей AMOLED LTPO, 165 Гц У дисплеї ROG Phone 8 Pro використовується гнучка панель AMOLED E6 з діагоналлю 6,78 дюйма, що підтримує адаптивну частоту оновлення з метою зменшення енергоспоживання.

Крім того, можна вручну зафіксувати частоту оновлення на будь-якому рівні, до 165 Гц, а щоб смартфон миттєво відгукувався на дії користувача, частота опитування сенсорного інтерфейсу складає 720 Гц. Пікова яскравість складає 2500 кд/м², тому грати й дивитися фільми можна навіть за яскравого сонячного світла.

Параметр точності відтворення кольорів ΔE не перевищує 1. Просторове звучання Технологія Dirac Virtuo for Headphone відтворює ефекти просторового звучання в навушниках, що підключаються за будь-яким інтерфейсом, як дротовим (3,5 мм, USB-C), так і Bluetooth.

Для підвищення якості голосового зв’язку застосовується новітня версія технології інтелектуального шумозаглушення AI Noise Cancelation. ROG Phone 8 Pro також підтримує кодеки Qualcomm aptX adaptive і aptX Lossless, які забезпечують відтворення аудіосигналу з високою роздільною здатністю й низькою затримкою при використанні інтерфейсу Bluetooth. Безмежна енергія ROG Phone 8 Pro оснащений фірмовим акумулятором-монстром і потужним 65-ватним зарядним пристроєм HyperCharge з підтримкою швидкого заряджання (USB PD).

Для більшої зручності також підтримується бездротове підзаряджання з потужністю 15 Вт. ROG Phone 8 Pro – ідеальний компаньйон для вимогливих користувачів як у сучасних іграх, так і при перегляді соціальних мереж або відтворенні потокового відео.

Залишити відгук проСмартфон ASUS ROG Phone 8 Pro (AI2401) 6.78" 16/512ГБ, 2SIM, 5000мА•год, чорний (90AI00N3-M000R0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки