Шампунь для довгошерстих собак проти випадіння шерсті VetExpert Stimuderm Ultra Long Hair Shampoo 250 мл (5902414209497)

Код товару: 254370503
Шампунь для довгошерстих собак проти випадіння шерсті VetExpert Stimuderm Ultra Long Hair Shampoo 250 мл (5902414209497)
  • 916 кешбек 11,45
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

VetExpert VetExpertВиробник

VetExpert Stimuderm Ultra Long Hair Shampoo - інноваційний ветеринарний дермокосметичний препарат, що рекомендується для догляду за шкірою та вовною собак з надмірним випаданням вовни різного походження та/або з тонкою вовною.

Призначення: догляд за шкірою при надмірному випаданні вовни (у тому числі на чутливій, алергічній, запаленій шкірі), наприклад, при алергії, атопічному дерматиті, паразитарних захворюваннях (мікродерматитах, блохах, короста), бактеріальних та грибкових інфекціях, гормональних. Алопеція, викликана недоліком поживних речовин, розчісуванням, тонким, рідким або повною відсутністю волосся, тьмяним, неживим волоссям та його надмірним випаданням. Шампунь Стимудерм Ультра не замінює лікування основної причини проблем зі шкірою та волоссям.

Дія: активною речовиною шампуню Стимудерм Ультра для довгошерстих собак є запатентована молекула ACTIVE NTM. ACTIVE NTM – активний інгредієнт із доведеною ефективністю у стимулюванні росту волосся. ACTIVE NTM – молекула вітамінного походження, активний метаболіт вітаміну В3. Він запускає фазу анагену (інтенсивне зростання волосся) та продовжує її тривалість. Чинить захисну дію на волосяний фолікул, зменшуючи ступінь його дистрофії. Прискорює ріст волосся, покращує мікроциркуляцію шкіри, стимулює швидшу регенерацію волосяних фолікулів та перехід волосся у фазу анагену. Інші активні речовини, що містяться в шампуні для довгошерстих собак Стимудерм Ультра, підтримують природні захисні механізми шкіри, живлять, відновлюють і зміцнюють шерсть (бета-глюкан вівса), заспокійливу дію (пантенол), а також зволожують і кондиціонують. волосся (протеїни шовку). Формула шампуню Стимудерм Ультра для довгошерстих собак заснована на очищаючих речовинах, що щадять, які не впливають на гідроліпідний бар'єр епідермісу і допомагають досягти фізіологічного pH шкіри собаки (≈7). Продукт не містить SLS/SLES, парабенів, ароматизаторів, барвників. Він підходить для чутливої шкіри.

Застосування: шампунь VetExpert Stimuderm Ultra Long Hair Shampoo слід застосовувати за схемою, наведеною нижче. Догляд за роздратованою шкірою, випаданням волосся: - Спочатку: 2 ванни кожні 5 днів, - Потім: 1 ванна на тиждень до досягнення ефекту (відновлення росту облисіння), - Потім: 1 ванна кожні 3 тижні. Змочіть шерсть собаки теплою водою, рівномірно нанесіть невелику кількість шампуню, спіньте та масажуйте близько 5 хвилин. Захищайте очі та вуха вашого собаки під час миття. Ретельно промийте. За потреби повторіть процедуру. При алопеції та підвищеному випаданні волосся застосування шампуню слід підкріплювати додатковим застосуванням сироватки Стимудерм Ультра, яка призначена для щоденного місцевого застосування на шкірі та волоссі.

Попередження: Лише для тварин. Бережіть від дітей. Зберігати при температурі від 4°C до 25°C.

Інгредієнти: вода, кокамідопропілбетаїн, каприліл/каприл глюкозид, гліцерин, кокосовий глікозид, гліцерилолеат, ПЕГ-120 метилглюкозодіолеат, бетаїн, триетаноламін, полігліцерил - 3 порції, хлорид натрію, лімон, лімон натрій Едта, екстракт хвоща польового, гідролізований шовк, метилхлорізотіазолінон, метилізотіазолінон, бензоат натрію, сорбат калію.

Залишити відгук проШампунь для довгошерстих собак проти випадіння шерсті VetExpert Stimuderm Ultra Long Hair Shampoo 250 мл (5902414209497)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки