Серветки Vet's Best Flea&Tick Wipes від комах для собак 50 шт (vb10459)

Код товару: 254663603
Серветки Vet's Best Flea&Tick Wipes від комах для собак 50 шт (vb10459)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Vet’s Best Vet’s BestВиробник

Vet's Best Flea Tick Wipes

Вологі серветки від бліх та кліщів для собак (50 шт)

Знищуйте небажаних шкідників за допомогою серветок, просочених унікальною сумішшю ефірних олій. М'які серветки очищають і дезодорують шерсть вашого улюбленця, одночасно знищуючи бліх, яйця бліх і кліщів при контакті. Репелентні серветки від Vet`s Best для собак та котів знищують бліх та кліщів при контакті, без шкідливих хімічних речовин. Також відлякує москітів.

НАТУРАЛЬНА ФОРМУЛА – рослинні інгредієнти, включаючи сертифіковані рослинні олії: олія м'яти та евгенол (з рослини гвоздики). Матеріал, з якого виготовлена серветка, не містить шкідливих пластичних смол. вух. ПРЯМЕ ЗАСТОСУВАННЯ - можна використовувати безпосередньо котам та собакам з 12 тижнів або старше. Також можна обробляти поверхні, наприклад піддони, м'які ліжка для тварин або нашийники. , евгенол 0,7%, сульфат лаурил натрію 2,7%.

Неактивні компоненти 96,3: вода, бензоат натрію, целюлоза, м'якоть.

Інструкція з використання

Для собак і кішок старше 12 тижнів: протріть шерсть тварини серветкою, поки вона не стане вологою. Уникайте обробки області навколо очей та статевих органів.

Для кращих результатів розділіть шерсть на частини. Обережно помасажуйте шерсть, щоб засіб досяг шкіри. Нанесіть на всю вовну тварини, включаючи лапи, кінцівки, хвіст і живіт. Не дозволяйте тварині облизувати себе або інших тварин, доки шерсть повністю не висохне. Повторіть у разі потреби з 2-4 годинним інтервалом. Не використовувати частіше 2-х разів на 24 години. Оздоблення можна проводити як усередині приміщення, так і зовні. Для профілактики появи бліх та кліщів використовуйте разом із засобами Vet`s Best від бліх та кліщів протягом усього року.

Обробка твердих поверхонь, піддонів, м'яких місць та нашийників: засіб не залишає плям під час використання за прямим призначенням; Проте, перед використанням протестуйте засіб на невеликій ділянці поверхні, щоб перевірити стійкість кольору. Нанесіть засіб рівномірно на поверхню так, щоб залишилося легке покриття. Уникайте промокання поверхні. Утилізуйте серветку відразу після використання. Серветки не рекомендується використовувати для дрібної фурнітури.

Залишити відгук проСерветки Vet's Best Flea&Tick Wipes від комах для собак 50 шт (vb10459)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки