Робот-пилосос Ardesto контейнерний SAM Series, 25Вт, h=8.2х32.5см, вологе прибирання, конт пил -0.4л, вода -0.11л, автон. робота до 90хв, вага-3.5кг, HEPA, електронна стіна, білий (RVC-S1300W)

Код товару: 252880003
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • К-сть програм прибирання
  • Площа прибирання за один повний заряд пилососу
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ardesto ArdestoВиробник

Універсальний прибиральник

Дві бокові щітки робота-пилососа та фібра-полотер здатні працювати на п’яти типах підлогового покриття, що знімає потреби в додатковому обладнанні для прибирання оселі. Тверда підлога у ванній, дерев’яна чи ламінат – у кабінеті, килим у вітальні та лінолеум на кухні будуть однаково чистими завдяки універсальності ARDESTO RVC-S1300W.

Три режими прибирання

Максимальної ефективності в роботі ARDESTO RVC-S1300W можна досягнути через встановлення відповідного режиму прибирання. Пилосос має таких три, чого цілком достатньо: автоматичне прибирання, прибирання по периметру та прибирання однієї кімнати.

Дивовижна автономність

Повний заряд батареї ємністю 2 500 мА год дає змогу ARDESTO RVC-S1300W працювати автономно до 90 хв. Коли ж заряд буде добігати кінця, пристрій самостійно повернеться до станції, щоби відновити його. Процес заряджання триватиме від 240 до 300 хв, і потім робот знову готовий працювати.

Контроль і безпека

Якщо в помешканні підлога знаходиться на різних рівнях, можна не хвилюватися, що робот-пилосос впаде, адже його оснащено спеціальним датчиком і він «відчує» небезпеку. Також він чудово «розуміє», де знаходяться стіни, меблі та інші перешкоди. Як звичайні, так і встановлені за допомогою функції Electronic wall. А за допомогою спеціальної магнітної смуги, що є в комплекті, можна фізично відокремити зони у приміщенні, які робот-пилосос буде ігнорувати під час прибирання.

Залишити відгук проРобот-пилосос Ardesto контейнерний SAM Series, 25Вт, h=8.2х32.5см, вологе прибирання, конт пил -0.4л, вода -0.11л, автон. робота до 90хв, вага-3.5кг, HEPA, електронна стіна, білий (RVC-S1300W)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки