Поживний шампунь для собак і котів з білою шерстю Tauro Pro Line White Coat Nourishing Shampoo 1 л (4771317470362)
Поживний шампунь для собак і котів з білою шерстю Tauro Pro Line White Coat Nourishing Shampoo 1 л (4771317470362) - Прев'ю фото №1

Поживний шампунь для собак і котів з білою шерстю Tauro Pro Line White Coat Nourishing Shampoo 1 л (4771317470362)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tauro Pro Line Tauro Pro LineВиробник

Шампунь "White coat Nourishing Shampoo" з високою якістю інгредієнтів для догляду за шерстю. Глибоко живить і допомагає підтримувати гладку шерсть. Підходить для собак і котів з білим забарвленням шерсті.

Цей шампунь спеціально розроблений, щоб зберігати білу шерсть собак і кішок гладкою і чистою.

Для глибокого живлення:

Склад: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Lactose, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene.

Доповнено натуральними інгредієнтами:

Перевірено професіоналами:

Використання Розбавити шампунь теплою водою в співвідношенні 1:10, змочити шерсть і рівномірно розподілити по ній шампунь. Масажувати протягом 3 хвилин і добре промити теплою водою. Не забудьте використовувати кондиціонер і Tauro Pro Line Pure Mist, щоб отримати кращий ефект.

Рекомендація: Завдяки своїй ніжній формулі, шампунь підходить для щоденного догляду за білою шерстю і шкірою собак і котів. Професійний склад шампуню гарантує, що продукт є безпечним для використання для домашніх тварин з чутливою шкірою і шерстю.

Зроблено в Європейському Союзі.

Попереджувальна інформація. Тільки для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима і ротом. Алергічна реакція виникає рідко. Якщо у вашого вихованця виникла алергічна реакція, припиніть використання продукту. Зберігати добре закритим, в оригінальній упаковці, в сухому і прохолодному місці. Захистіть від дітей.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки