Nutri-Vet Brewers Yeast Нутри-Вет вітамінний комплекс для вовни собак, жувальні таблетки 300 таб. (02510)

Код товару: 249938203
Nutri-Vet Brewers Yeast Нутри-Вет вітамінний комплекс для вовни собак, жувальні таблетки 300 таб. (02510)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

Додаткові властивості

  • Артикул
  • 02510
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Nutri-VetВиробник

Nutri-Vet Brewers Yeast НУТРІ-ВЕТ БРЕВЕРС ЕСТ з часником – це чудове джерело протеїну, мікроелементів і вітамінів групи В, який допомагає підтримувати здоров'я шкіри та шерсті у собак.

Вітамінний комплекс для собак Nutri-Vet Brewers Yeast призначають:як загальнозміцнюючий засіб при лікуванні та профілактиці захворювань шкіри та шерсті (авітамінози, дерматози, свербіж, екзема та інше);при захворюваннях шлунково-кишкового тракту для поліпшення секреції підшлункової залози і моторики кишечника;при недостатньо калорійному щоденному раціоні собаки;при пошкодженої або тьмяною вовни;для підвищення апетиту і поліпшення обміну речовин.ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ:Пивные дрожжи – источник 17-ти аминокислот, минералов, витаминов и протеина.

Это один из самых богатых источников витаминов группы В и маннаноолигосахаридов (МОС).

При наличии в составе пивных дрожжей комплекс не только обогащается рядом ценных витаминов и минералов, но и усваивается лучше.Биотин необходим для здоровой кожи и блестящей шерсти ваших питомцев: укрепляет волос шерсти, делает окрас более ярким и защищает кожу от воспалений и повреждений.

Кроме того, биотин играет важную роль в метаболизме, восстанавливает аппетит, укрепляет мышцы, влияет на функционирование нервной системы.Вітаміни B1, B2, B3 і B12 працюють як ко-ензими, допомагаючи підтримувати нормальну роботу клітин і забезпечуючи здоров'я нервової, серцево-судинної та інших систем організму тварини.Цинк, мідь і марганець беруть участь у білково-вуглецевому обміні, мають антиоксидантну ефектом і покращують роботу імунної системи тварин.Часник містить аліцин, багатий вітамінами PP і В6, мінерали (калій, кремній, фосфор і ін) і біофлавоноїдами. Часник є природним антибіотиком. Форма випуску: 300 таблеток, 500 таблеток.

Залишити відгук проNutri-Vet Brewers Yeast Нутри-Вет вітамінний комплекс для вовни собак, жувальні таблетки 300 таб. (02510)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки