Навушники Bose SoundSport Free Wireless Headphones, Blue/Yellow (774373-0020)

Код товару: 246675003
Навушники Bose SoundSport Free Wireless Headphones, Blue/Yellow (774373-0020)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Частотний діапазон мікрофону
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bose BoseВиробник

Стабільно чіткий звук

При розробці навушників інженери приділяли увагу кожній деталі - від налаштування схем для досконалого звучання до налаштування положення антени, щоб забезпечити максимально надійне і потужне Bluetooth-з'єднання. Нова антенна система забезпечує надійне стабільне з'єднання навушників один з одним, а також з телефоном або планшетом, до якого вони підключені.

Навушники Bose SoundSport Free відтворюють потужне і стабільно чисте звучання без будь-яких перешкод і переривань незалежно від того, де знаходиться ваш телефон: в руках, в кишені, закріплений на руці або на біговій доріжці або на відстані до 9 метрів - і при цьому повністю без дротв.

Захист від вологи

Вода і навушники не сумісні. Тому в Bose подбали про те, щоб захистити навушники від поту і вологи, використовуючи водовідштовхувальну сітку в відкритих портах. Bose SoundSport Free не бояться поту і вологи, і володіють рівнем захисту IPX4, їх можна використовувати як усередині приміщення, так і на вулиці, не побоюючись, що вони зламаються, якщо потрапите під дощ.

Надійна посадка і комфорт

SoundSport Free - це прекрасна комбінація надійності і комфорту. Для надійної і комфортної посадки розроблені спеціальні вкладиші StayHear + Sport, завдяки яким навушники не будуть випадати з вуха, при цьому в них дуже комфортно, так що можна повністю зосередитися на тренуванні, не відволікаючись на випадають навушники. Який би інтенсивним не було ваше тренування, навушники залишаються надійно зафіксованими в вусі.

Збалансований звук на будь-якій гучності

Якісний звук - гідність навушників Bose. Оптимізований еквалайзінг і цифрова обробка сигналу забезпечують збалансоване насичене звучання на будь-якій гучності.

Більше ніж просто чохол - ще 10 годин автономної роботи

5 годин від однієї зарядки - достатньо для одного тренування. Однак якщо ви хочете продовжити використовувати Bose SoundSport Free, просто помістіть їх в кейс, що йде в комплекті, для додаткової зарядки. Призначений для зберігання і перенесення навушників, чохол також служить зручним зарядним пристроєм, який завжди під рукою. Повністю заряджений кейс забезпечує ще 2 додаткові зарядки по 5 годин (всього до 10 годин автономної роботи). А швидка 15-хвилинна зарядка дасть ще 45 хвилин заряду.

Легко знайти

Здається, втратити такі маленькі навушники легко. Однак нова функція в фірмовому додатку Bose Connect допоможе з пошуком, підказавши їх останнім розташування, в якому вони були відслідковані. За допомогою програми також можна легко управляти всіма вашими сполуками Bluetooth і перемикатися між пристроями. Додаток дозволяє оновлювати програмне забезпечення і дає поради по продукту, також ви можете персоналізувати налаштування.

Залишити відгук проНавушники Bose SoundSport Free Wireless Headphones, Blue/Yellow (774373-0020)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
Немає в наявності